Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Austrijā tikai uzvaras

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Mūsējiem neizceļoties ar augstu rezultativitāti, pie uzvarām Austrijas handbola čempionātā tikuši visi trīs latviešu pārstāvētie klubi - "Alpla HC Hard", "HIT Innsbruck" un "ULZ Sparkasse Schwaz".

Margota Valkovska (attēlā) "Alpla HC Hard", mūsu spēlētājam gūstot divus vārtus, ar 31:30 (15:17) savā laukumā pieveica pašreizējos līderus "Bregenz HB" handbolistus. Abās pārējās spēlēs, kurā Dmitrija Bražņikova "ULZ Sparkasse Schwaz" ar 34:15 (14:9) sagrāva "UHC Gänserndorf" komandu un Valda Labanovska "HIT Innsbruck" ar 36:27 (20:17) pārspēja "Westwien" klubu, Latvijas handbolisti ar ievērības cienījamu neko neizcēlās.

Pēc aizvadītajām 17 kārtām Valkovska komanda turnīra tabulā noslīdējusi uz trešo vietu, Labanovska klubs ir ceturtais, bet Bražņikova sestais.

Izmantotie resursi:
www.handball-world.com

     [+] [-]

, 2007-12-21 00:44, pirms 17 gadiem
peec kaadiem kriteerijiem tiek spriests, ka speeleetaajs ne ar ko ieveerojamu nav izceelies?