Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Stopiņu NHK" handbolistes gadu noslēdz nevainojami

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Stopiņu NHK" handbolistes gadu noslēdz nevainojami
Ivita Asare (Stopiņu NHK)
Foto: Jānis Slišāns

Desmito uzvaras desmit spēlēs Latvijas Virslīgas čempionātā šodien izcīnīja "Stopiņu NHK" handbolistes, kas pēdējā turnīra spēlē šajā gadā ar 43:29 (21:16) pieveica Dobeles SS vienību.

Uzvarētāju labā 14 vārtus guva Ivita Asare, bet 12 bumbas dobelnieču vārtos iemeta Lana Nkolajeva. Pretiniecēm deviņas reizes izcēlās Laura Ņeverovska, bet piecas - Līva Umbraško.

Tuvākās sekotājas "LSPA" turnīra tabulā "Stopiņu NHK" handbolistes apsteidz par sešiem punktiem. Līderu spēle balstās uz četru spēlētāju - Ivitas Asares Elitas Ekkertes, Lanas Nikolajevas un Elzas Seržantes - rezultativitāti, kuras guvušas 342 vārtus jeb 91,2% no visiem savas komandas vārtiem.

"Stopiņu NHK" vārtu drošību cementē Baiba Baumane. Labākās aizsardzības godu līderes dala ar jau pieminēto "LSPA", kas abas desmit mačos ielaidušas 253 vārtus.

Jaunajā gadā līdz marta sākumam komandas aizvadīs vēl trešo apli. Pēc tam divas spēcīgākās komandas iekļūs uzreiz pusfinālā, bet atlikušais četrinieks cīnīsies ceturtdaļfinālā.

Šobrīd trešo vietu ar 12 punktiem ieņem "SK Latgols", par diviem punktiem atpaliek Dobeles SS. Četri punkti ir "Skrīveri" komandai, bet bez punktiem joprojām ir salaspilietes.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
16. decembris.
Dobeles SS - Stopiņu NHK 29:43 (16:21)

Dobeles SS: Ņeverovska 9, Umbraško 5, Rozenfelde un Dubrovska 4, Freiberga un Veldze 3, Eisaka 1.
Stopiņu NHK: Asare 14/6, Nikolajeva 12/1, Seržante 7, Ekkerte 6, Lazdiņa un Ozola 2.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv