Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dobelnieki piekāpjas "Ņevai"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Baltijas vīriešu handbola līgas spēlē svētdien Latvijas vicečempioni Dobeles "Tenax/Dzirnavnieks" savā laukumā ar 28:34 (11:17) zaudēja Sankpēterburgas "Ņeva".

Jau spēles sākumā "Ņeva" izvirzījās vadībā, panākot 5:2 un vēlāk 8:5. Vēl piecas minūtes pirms puslaika beigām viesiem bija tikai trīs vārtus pārsvars 13:10, taču atlikušajā laikā pirmajā puslaikā dobelnieki guva tikai vienus vārtus un ļāva "Ņevai" palielināt pārsvaru līdz sešiem vārtiem (17:11).

Otrajā puslaikā situācija laukumā ilgu laiku bija Dobelei nelabvēlīga un uz brīdi Sanktpēterburgas handbolisti panāca deviņu vārtu pārsvaru 25:16. Tomēr “Tenax/Dzirnavnieks” saņēmās un 56.minūtē “Ņevas” pārsvaru samazināja līdz diviem vārtiem (30:28). Tomēr mača izskaņu, tāpat kā pirmā puslaika izskaņu, dobelnieki nospēlēja neveiksmīgi un piedzīvoja zaudējumu ar 28:34.

Dobelniekiem, kas spēli aizvadīja bez pieredzējušā Aigara Lazdiņa, 10 vārtus guva Aleksandrs Krastiņš, 6 vārtus – Sandris Veršakovs, bet 5 vārtus – Agris Trifonovs.

Atgādinām, ka “Ņeva” ir piekritusi aizvadīt izbraukuma un mājas spēles ar abiem Latvijas klubiem Latvijā. Līdz ar to Krievijas komanda četrās dienās aizvadīs četras spēles. Vakar “Ņeva” Rīgā spēlēja ar ASK-AB.LV (armijnieki uzvarēja ar 29:25), rīt pulksten 19 NBS SK zālē “Ņeva” spēlēs atkal ar ASK-AB.LV, bet 18.decembrī pulksten 15 Dobelē notiks spēle „Ņeva” - „Tenax/Dzirnavnieks”.

Izmantotie resursi:
www.handball.lv
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv