Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ģirts Lilienfelds atgriezies - 4 vārti un uzvara

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Ģirts Lilienfelds atgriezies - 4 vārti un uzvara
Ar atgriešanos! Ģirts Lilienfelds pēc ilgāka pārtraukuma atgriezās laukumā un jau pirmajā mačā guva 4 vārtus ThSV "Eisenach" labā.

Pirmo spēli pēc ilgāka laika (rokas savainojuma dēļ) Vācijas 1. bundeslīgas čempionātā rokasbumbā aizvadīja Ģirts Lilienfelds un viņa atgriešanās bija divkārt sekmīga - ThSV "Eisenach" guva ļoti svarīgu uzvaru pār vienu no tiešajiem konkurentiem cīņā par vietas saglabāšanu līgā un Ģirta rēķinā 4 vārti. Uzvaru svinēja arī Evara Klešnika pārstāvētais HSG "Wetzlar".

Tā sakrita, ka Ģirta Lilienfelda un Aivja Jurdža pārstāvētais ThSV "Eisenach" savā laukumā tikās ar Evara Klešnika bijušo klubu GWD "Minden", bet savukārt Klešnika pārstāvētais HSG "Wetzlar" uzņēma Jurdža bijušo komandu TSV "Hannover-Burgdorf". Abi "bijušie" bija spiesti zaudēt.

Aizenahas komanda uzvarēja ar 28:26 (14:12), bet Veclāras komanda - ar 30:27 (14:12). Abās spēlēs laukuma saimnieki kontrolēja to gaitu un pēdējās minūtēs intrigas vairs nebija. Lilienfelds guva 4 vārtus, Jurdžs - divus, bet Klešnikam - vieni vārti. Nesen Latvijas izlases aizsardzība ar Klešniku priekšgalā neitralizēja Igaunijas izlases līderi Maitu Patrailu pasaules čempionāta kvalifikācijas spēlē, bet tagad to pašu ar Klešniku priekšgalā izdarīja Veclāras kluba aizsardzība 1. bundeslīgas spēlē - viens no rezultatīvākajiem TSV "Hannover-Burgdorf" spēlētājiem guva tikai 3 vārtus.

Turnīra tabulā Aizenaha tagad ar 7 punktiem dala 15./16. vietu un joprojām ir uz izkrišanas robežas, taču jau pavisam tuvu vēl 2-3 komandām, kas ir virs šīs robežas, savukārt Veclāras komanda ar 12 punktiem atrodas 11. vietā.

     [+] [-]

, 2013-11-17 10:41, pirms 11 gadiem
Ta beidzot notika Ģirtiņa debija bundeslīgā.Apsveicu.