Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Nākamnedēļ Salaspilī norisināsies mini handbola festivāls bērnu attīstībai

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Nākamnedēļ Salaspilī norisināsies mini handbola festivāls bērnu attīstībai
Mini handbola festivāls. Foto: handball.lv

23. septembrī Salaspili norisināsies Latvijas Handbola federācijas un Salaspils sporta skolas organizēts mini handbola festivāls. Tas tiks aizvadīts ''Be active'' Eiropas sporta nedēļas ietvaros. Jaunie sportisti tiksies Salaspils sporta namā.

Festivālā bērni varēs sacensties ar vienaudžiem no visas Latvijas. Tā mērķis ir veicināt bērnu aktīvu iesaistīšanos fiziskās aktivitātēs, kā arī iespēju izglītoties par veselīgu dzīvesveidu. Uzsvars tiek likts arī uz to, ka pasākums palīdzēs sagatavot bērnus spēlēšanai Latvijas Republikas jaunatnes čempionātos.

Komandas startēs divās kategorijās - zēnu un meiteņu. Katrā no kategorijām būs trīs vecuma grupas. Katrā komandā atļauti pieci līdz astoņi spēlētāji, kamēr laukumā dosies četri un vārtsargs.

Šis būs jau piektais mini handbola festivāls šogad. Iepriekš tas ir risinājies Ogrē, Spuņciemā, Majoru pludmalē, kā arī Skrīveros.

Festivāla sākums paredzēts plkst. 14:30, bet noslēgums aptuveni plkst. 19:30.

Kategorijas un grupas, kas startēs Salaspilī

KategorijaGrupaDzimšanas gadi
ZēniU92014. gadā dzimuši zēni un jaunāki
ZēniU102013. gadā dzimuši zēni
ZēniU112012. gadā dzimuši zēni
MeitenesU102013. gadā dzimušas meitenes un jaunākas
MeitenesU112012. gadā dzimušas meitenes
MeitenesU122011. gadā dzimušas meitenes

Izmantotie resursi:
https://handball.lv/news/mini-handb...