Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Gandrīz izglābšanās neskaitās...

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Gandrīz izglābšanās neskaitās...
Aivis Jurdžs guva 4 vārtus spēlē ar savu bijušo klubu, taču uzvarai ar to bija par maz.
Foto: ThSV Eisenach

Divās Vācijas 1. bundeslīgas čempionāta, vienā Norvēģijas Postenligaen čempionāta un vienā Francijas PRO D2 čempionāta spēlē Latvijas handbolistu pārstāvētās komandas trijos gadījumos no četriem gandrīz izglābās no zaudējumiem, taču - gandrīz neskaitās...

Vācijas 1. bundeslīgā Evara Klešnika pārstāvētais HSG "Wetzlar" viesos spēlēja ar TBV "Lemgo" un otrā puslaika sākumā divas reizes panāca četru vārtu pārsvaru (20:16, 21:17), taču nespēja to noturēt - 46. minūtē "Lemgo" panāca 23:23 un viesi vadībā vairs neizvirzījās. Zaudējums - 24:27 (16:15). Klešnika rēķinā vieni vārti.
ThSV "Eisenach" spēlēja viesos ar TSV "Hannover-Burgdorf" un Aivis Jurdžs mačā pret savu bijušo komandu guva 4 vārtus. Tieši Jurdžs 41. minūtē panāca 21:21, taču tad mājinieki guva 6 vārtus pēc kārtas un mača liktenis bija izšķirts - galarezultātā 24:33 (14:17).
Turnīra tabulā Veclāras komanda paliek 11. vietā, bet Aizenahas - 17. vietā.

Vēl lielāku iedzīšanu gandrīz sekmīgi pabeidza Ingara Dudes pārstāvētā Istras komanda Francijas PRO D2 čempionātā - mačā viesos ar "Vernon Saint Marcel" vēl 48. minūtē mājinieki bija vadībā ar 25:15, taču atlikušajās laikā guva tikai vienus vārtus un Istras komanda pēdējā minūtē panāca 24:26. Par vēlu... Dudes rēķinā - 3 vārti.
Turnīra tabulā Istras komanda ir 2. vietā - 2 punktus aiz līdera US "Creteil".

Norvēģijas Postenligaen čempionātā Ulda Līberga pārstāvētais HK "Drammen" savā laukumā ar 31:28 (16:14) pārspēja "Falk Norten" un turnīra tabulā pacēlās uz 8. vietu. Lībergam gūtu vārtu nav, bet Ronalds Putāns guva vienus vārtus.