Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Abu izlašu handbolisti noskaņoti optimistiski

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Abu izlašu handbolisti noskaņoti optimistiski
Arnolds Straume
Foto: Romualds Vambuts, sportacentrs.com

Pirms gaidāmās pirmās 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra mača plkst. 20:00 pēc mūsu laika starp Latvijas un Luksemburgas handbola izlasēm pozitīvi noskaņoti ir abu komandu spēlētāji.

"Mēs esam stiprāki par Luksemburgas izlasi," droši atzīst Latvijas izlases handbolists Arnolds Straume. "Mūsu sastāvs ir daudz spēcīgāks, un mēģināsim viņus pārspēt ar komandas spēli. Ja nevaram vinnēt Luksemburgu, tad jau vispār jābeidz spēlēt... " Mūsu handbolists arī atzīst, ka, noskatoties video, pretinieki viņu nepārsteidza. "Treneris nedaudz pārspīlē," atzīst Straume. "Iespējams, tas ir pat labāk. Luksemburgas izlasei ir labi ārējie metēji, turklāt komanda spēlē savā laukumā un gatavojušies ir ļoti cītīgi."

"Esam pārliecināti, ka varam uzvarēt latviešus," stāsta viens no Luksemburgas komandas līderiem Džefs Dekers. "Pirmā mača rezultāts ietekmēs arī mūsu cīņassparu spēlē ar Portugāli. Pārbaudes spēlēs izcīnījām vienu uzvaru pret igauņiem, bet mačā ar Francijas klubu "Nancy" ieguvām pašpārliecinātību par saviem spēkiem." Dekers kopā ar Alainu Pojecki un Martinu Mulleri veidos bīstamāko Luksemburgas uzbrukuma trijnieku.

"Starpība starp mūsu un Latvijas valstsvienību nav liela," faktu konstatē pretinieku komanda galvenais treneris Adrians Stots. "Jānovērš lielais kļūdu skaits, jāmēģina neitralizēt pretspēlētājus, kā arī jākoncentrējas mačam visā tā garumā."

Spēlei teksta tiešraidē varēs sekot līdzi arī Latvijas handbola federācijas mājas lapā handball.lv

Izmantotie resursi:
wort.lu
handball.lv

     [+] [-]

, 2010-01-15 12:50, pirms 15 gadiem
Turesim ikskus !!! Musu uzvara 31-29!!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-15 15:08, pirms 15 gadiem
Nu tad skaties, Arnold, lai nevajadzētu beigt spēlēt pēc zaudējuma Luksemburgai