Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Lībergam un Putānam - pirmā uzvara, Pavlovičam - pirmais zaudējums Norvēģijā, Dude - vicelīderis Francijā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Lībergam un Putānam - pirmā uzvara, Pavlovičam - pirmais zaudējums Norvēģijā, Dude - vicelīderis Francijā
Latvijas izlases līnijas spēlētāja Ingara Dudes pārstāvētais Istras klubs pakāpies uz 2. vietu Francijas otrajā pēc ranga handbola līgā.
Foto: www.hg-saarlouis.de

Norvēģijas rokasbumbas virslīgā jeb Postenligaen čempionātā pirmo uzvaru beidzot guva Ulda Līberga un Ronalda Putāna pārstāvētais "Drammen", bet Francijas pēc ranga otrajā līgā jeb Pro D2 čempionātā uz 2. vietu pacēlās Ingara Dudes pārstāvētais Istras klubs.

"Drammen" spēlēja Sandefjordā ar "Runar" un uzvarēja ar 29:23 (13:10). Lībergs vārtus neguva, bet trenera Valerija Putāna dēls Ronalds izcēlās 3 reizes. "Drammen" komandai tā bija pirmā uzvara četrās spēlēs un turnīra tabulā tā pakāpās uz 10. vietu.
Norvēģijas 1. līgas čempionātā pirmo zaudējumu piedzīvoja līdzšinējais līderis, Jāņa Pavloviča pārstāvētais "Sandefjord HB", turklāt tas zaudēja komandai, kurai līdz šim nebija ne uzvaru, ne punktu - 20:25 (10:16) viesos pret "Kristiansund". Pavloviča rēķinā 3 vārti.
Brāļu Andreja un Alekseja Kuzminu pārstāvētais HK "Herulf Moss" arī spēlēja viesos un arī zaudēja - 32:36 (12:20) "St.Hallvard" komandai. Andrejs nespēlēja, bet Aleksejam - 2 vārti.
Sandefjordas klubs tagad turnīra tabulā ar 6 punktiem ieņem 3. vietu (tikai punkts līdz līderiem), bet HK "Herulf Moss" ieņem dalītu 6./7. vietu.

Francijas Pro D2 jeb pēc ranga otrajā līgā uz otro vietu pacēlās Ingara Dudes pārstāvētais "Istres", kas viesos ar 30:22 pārspēja "Besancon" komandu. Dudes rēķinā vieni vārti.
Istras komandai ir 12 punktu, par diviem punktiem vairāk ir līderim "Creteil", kuru "Istres" uzņems savā laukumā jau nākamajā spēlē 19. oktobrī. Vai notiks līderu maiņa?