Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Aivim Jurdžam 3 vārti pret čempionu, bet uzvaru sērija pārtrūkst

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Aivim Jurdžam 3 vārti pret čempionu, bet uzvaru sērija pārtrūkst
Aivis Jurdžs guva 3 vārtus spēlē ar Vācijas 1. bundeslīgas un EHF Čempionu līgas čempionu THW "Kiel".
Foto: handball-hannover.de

Kā jau to varēja paredzēt, tad Aivja Jurdža pārstāvētās TSV "Hannover-Burgdorf" komandas uzvaru sēriju Vācijas handbola 1. bundeslīgā pārtrauca pašreizējais čempions un arī EHF Čempionu līgas uzvarētājs THW "Kiel". Savukārt punktu negaidīti zaudēja turnīra līderis "Rhein-Neckar Lowen".

TSV "Hannover-Burgdorf" bija uzvarējis sešās spēlēs pēc kārtas un 1. bundeslīgas turnīra tabulā pacēlies līdz 5. vietai, taču čempiona laukumā Ķīlē uzvaru sērija tika pārtraukta - 29:39. Pēc samērā līdzīgas spēkošanās pirmajā puslaikā (14:18) uzreiz pēc pārtraukuma mājinieki guva trīs vārtus pēc kārtas, panāca 21:14 savā labā un lielā mērā izšķīra mača likteni. Aivis Jurdžs guva 3 vārtus.

Diezgan negaidīti punktu zaudēja līderis "Rhein-Neckar Lowen", kura rindās spēlē Aleksandrs Pētersons - 24:24 viesos pret turnīra tabulas 12. komandu TuS "N-Lubbecke". Pētersons guva 7 vārtus, tieši viņš 58. minūtes izskaņā panāca 24:23 viesu labā, taču 1.47 pirms beigām mājinieki atkal izlīdzināja rezultātu un tas vairs nemainījās.

Turnīra tabulā TSV "Hannover-Burgdorf" tagad ieņem 6. vietu, bet "lauvas" vairs ir tikai par vienu punktu priekšā čempionam THW "Kiel".