Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopānam un PSG 11-0 Francijā, Meikšāns tiek Eiropas kausā astotdaļfinālā

Rolands Eliņš

Krištopānam un PSG 11-0 Francijā, Meikšāns tiek Eiropas kausā astotdaļfinālā
Dainis Krištopāns. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Dainis Krištopāns šovakar palīdzēja Parīzes "Saint-Germain" uzvarēt Francijas čempionāta spēlē, viesos ar 26:24 pieveicot "Nantes". Savukārt EHF Eiropas kausā Igaunijas komanda "Polva Serviti" ar Artūru Meikšānu sastāvā iekļuva astotdaļfinālā.

Dainis Krištopāns šodienas mačā veica trīs metienus pa vārtiem, taču vārtus šoreiz neguva. Viņa spēles statistikā viena rezultatīva piespēle. Krištopāns palīdzēja savai komandai gūt visnotaļ saspringtu uzvaru ar rezultātu 26:24, kurā rezultatīvākais ar septiņiem vārtiem bija dānis Mikels Hansens.

PSG šī bija astotā uzvara pēc kārtas (visos turnīros) un Francijas čempionātā tā turpina spēlēt bez zaudējumiem. PSG uzvarējusi visos 11 mačos Francijas līgā un ieņem pārliecinošu pirmo vietu, kamēr "Nanters" ar bilanci 6-1-2 ir piektajā vietā.

Tikmēr EHF Eiropas kausā Artūrs Meikšāns piedalījās Igaunijas "Polva" mačā pret Prāgas "Dukla", viņa komandai zaudējot ar 17:22. Viņš vārtus neguva, bet saņēma vienu divminūšu noraidījumu.

Šis zaudējums gan Igaunijas komandai bija pilnībā derīgs, jo divu spēļu summā tāpat tika gūta uzvara ar 54:40, jo pirmajā spēlē tiak izcīnīta ļoti pārliecinoša uzvara.

"Polva" līdz ar to iekļuvusi Eiropas kausa astotdaļfinālā, kas paredzēts februāra vidū.

Izmantotie resursi:
https://ehfec.eurohandball.com/men/...