Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Gulbis: "Baltijas turnīrs palīdzēs popularizēt handbolu!"

Latvijas čempionvienības "ASK-AB.LV" galvenais treneris Andris Gulbis uzskata, ka jaunizveidotais Baltijas čempionu turnīrs var būtiski palīdzēt handbola popularizācijai.

Atgādinasim, ka piektdien Dobelē sāksies pirmais Baltijas čempionu turnīrs, kurā piedalīsies četras komandas - "ASK-AB.LV" (Latvija), "Polva Serviti" (Igaunija), Panevēžas "Viking Malt" (Lietuva) un "Hammarby IF" (Zviedrija). Viena apļa turnīrā komandas noskaidros Baltijas Čempionu turnīra uzvarētāju. Piektdien paredzēto turnīra atklāšanas spēli starp "ASK-AB.LV un "Hammarby IF" tiešraidē translēs arī "LTV7" televīzijas kanāls.

"Es to uztveru kā pārbaudes turnīru," skaidro Gulbis. "Gribu pārbaudīt dažus spēlētājus dažās pozīcijās. Bet tas nenozīmē, ka mēs necīnīsimies, jo es spēles nešķiroju un cīnīsimies par uzvaru katrā spēlē. Mums sagatavošanās procesā šis turnīrs ir ļoti labs ieguvums, jo tūlīt jau sākas sezona un vairs nav kad sagatavoties.

"Turnīra rīkošana ir ļoti laba, jo tas ir tomēr solis uz priekšu handbola popularizācijā," uzskata treneris. Negribas prognozēt, ko mēs šeit sasniegsim, bet varu apgalvot, ka cīnīsimies ar pilnu atdevi. Patīkami būs uzspēlēt ar zviedriem, kuriem sastāvā būs trīs puiši no tās Zviedrijas izlases, ar ko šovasar spēlēja Latvija. Katrā gadījumā, ja turpmāk izdosies dabūt vēl kādu komandu no Dānijas vai Norvēģijas, būs tikai labāk," piebilst Gulbis.

Izmantotie resursi:
www.handball.lv

  -4 [+] [-]

, 2007-09-13 20:20, pirms 17 gadiem
nav tāda handbola..ir Gandbols!...UN NO TĀ IZRIET VISAS SEKAS...gandosi to spēlē un gandosi jūsmo...

     [+] [-]

, 2007-09-13 22:46, pirms 17 gadiem
Jā. Popularitāte ir nožēlojama. Arī komentāru daudzums šeit ir handbola popularitātes cienīgs.

     [+] [-]

, 2007-09-14 12:46, pirms 17 gadiem
Dakots un uldic baigie gudreli. Ka saka vecs teiciens - gudri dirs...t nav malku cirs..t.
No handbola pilnigi neko nerubijat, sikalas punkainie. satiktu paraditu kadi dzeki spele handbolu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja