Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Klešniks - ceturtdaļfinālā, Pavlovičs - pie trijnieka, Pētersons "sit" čempionu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Klešniks - ceturtdaļfinālā, Pavlovičs - pie trijnieka, Pētersons "sit" čempionu
Jānis Pavlovičs guva 7 vārtus "Sandefjord HB" labā un iekļuva starp 10 rezultatīvākajiem spēlētājiem Norvēģijas 1. divīzijas čempionātā.
Foto: touch.sb.no

Vācijas kausa izcīņas 1/4 finālā rokasbumbā iekļuva Evara Klešnika pārstāvētais HSG "Wetzlar", savukārt Aleksandrs Pētersons kļuva par labāko vārtu guvēju "Rhein-Neckar Lowen" uzvarā pār čempionu THW "Kiel", bet cita Latvijas izlases spēlētāja Jāņa Pavloviča pārstāvētais "Sandefjord HB" pietuvojās pirmajam trijniekam Norvēģijas 1. divīzijā, bet Pavlovičs iekļuva starp desmit rezultatīvākajiem vārtu guvējiem līgā.

Veclāras komanda Vācijas kausa izcīņas 3. kārtā (1/8 finālā) savā laukumā uzņēma citu 1. bundeslīgas vienību "Balingen-Weilstetten" un pārliecinoši uzvarēja - 33:29 (16:11). Evara Klešnika rēķinā vieni vārti un laba spēle aizsardzībā.
Aleksandra Pētersona pārstāvētais "Rhein-Neckar Lowen" viesos 7400 skatītāju klātbūtnē pārspēja pašreizējo Vācijas čempionu un tagad jau bijušo kausa īpašnieku THW "Kiel" - 32:30. Tieši Pētersons "lauvu" rindās ar 8 gūtiem vārtiem bija rezultatīvākais spēlētājs. Tā Pētersona pagaidām labākā spēle šajā sezonā (tās sākumā viņš nevarēja spēlēt pleca savainojuma dēļ).

Norvēģijas 1. divīzijas čempionātā (otrajā pēc ranga līgā) savā starpā tikās abas mūsu handbolistu pārstāvētās komandas - "Sandefjord HB" im HK "Herulf Moss". Jānis Pavlovičs un viņa klubs viesmīlīgi bija tikai vienu puslaiku - 13:14, toties otrajā puslaikā uzvarēja ar 17:8 un visā spēlē ar 30:22. Pavloviča rēķinā 7 vārti un ar 60 vārtiem viņš tagad dala 10. vietu rezultatīvāko līgas spēlētāju sarakstā ar savu kluba biedru igauni Sīmsu Pīnonenu (arī guva 7 vārtus). Viesu labā Andrejs Kuzmins guva vienus vārtus, bet Aleksejs atkal nespēlēja.
Turnīra tabulā Sandefjordas komanda ieņem 5. vietu un vairs tikai par diviem punktiem atpaliek no 3. vietas, savukārt Hk "Herulf Moss" ir 10. vietā. Uzreiz zem izkrišanas robežas...