Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

HSG "Wetzlar" un Klešnikam uzvara Balingenā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

HSG "Wetzlar" un Klešnikam uzvara Balingenā
Evars Klešniks un HSG "Wetzlar" pamazām sāk kāpt uz augšu...
Foto: HSG Wetzlar

Otro uzvaru Vācijas 1. bundeslīgas rokasbumbas čempionātā guva Evara Klešnika pārstāvētā HSG "Wetzlar" komanda - 31:18 Balingenā. Klešnikam vieni gūti vārti.

Tā bija Veclāras komandai tikai otrā uzvara Balingenā kopš 2006./2007. gada sezonas un piektā uzvara abu komandu 15. divcīņā Vācijas 1. bundeslīgā. Viesi jau kopš spēles sākuma ieguva vadību, pirmo puslaiku pabeidza ar 14:7 savā labā un ne reizes neļāva HBW "Balingen-Weilstetten" komandai cerēt uz glābiņu.
Veclāras komandai tā bija otrā uzvara čempionātā, tagad tās rēķinā ir 5 punkti un turnīra tabulā tā panāca tieši Balingenas komandu un "Frisch auf Goppingen" handbolistus. Tomēr kaut nedaudz tālāk no "pagraba"... Vai Veclāra sāk uzņemt pagājušās sezonas tempu?
Savu nākamo spēli Veclāras komanda un Evars Klešniks aizvadīs 18. oktobrī savā laukumā pret Ģirta Lilienfelda un Aivja Jurdža pārstāvēto ThSV "Eisenach".