Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Divreiz pa 5:0 - uzvara Vaiņodē

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Divreiz pa 5:0 - uzvara Vaiņodē
Edvīns Latkovskis savus pirmos vārtus Vaiņodē guva tikai 23. minūtē, taču paspēja kļūt par rezultatīvāko mača spēlētāju.
Foto: Reinis Lismanis, skjs.lv

Otro uzvaru pēc kārtas Latvijas virslīgas čempionātā rokasbumbā vīriešiem guva "Jūrmalas sports", bet pirmo zaudējumu piedzīvoja HK "Vaiņode". Tieši abu šo komandu tikšanās Vaiņodē tika paredzēta kā aizraujošākā spēle sestdien, taču beigās viesi guva pārliecinošu uzvaru - 33:24.

Pēc neveiksmīga sākuma (1:3; visus vārtus viesu labā guva Jānis Šteinergs) mājinieki ieguva, zaudēja un atkal atguva vadību, puslaika beigās panāca 14:11 un pārtarkumā devās ar 16:14 savā labā. Tikai 23. minūtē savus pirmos vārtus mačā guva jūrmalnieku uzbrukuma līderis Edvīns Latkovskis, taču pēc pārtraukuma Vaiņodē notika pavisam negaidīts pavērsiens par labu viesiem. Pat divi pavērsieni...

Otrā puslaika sākumā jūrmalnieki guva 5 vārtus pēc kārtas - 19:16 jau viņu labā. Mājinieki izlīdzināja rezultātu (19:19), taču tūdaļ pat sekoja vēl viens viesu 5:0 izrāviens (trīs vārtus pēc kārtas guva Alberts Gulbis), pēc kura vaiņodieši vairs tā arī nepiecēlās. Spēles 44. minūtē rezultāts kļuva 24:19 jūrmalnieku labā un viņi vairs ne reizes neļāva šaubīties par savu uzvaru. Piecus vārtus pēc kārtas izdevās gūt Latkovskim. Otro puslaiku mājinieki zaudēja ar 8:19 un visu spēli - ar 24:33.

"Jūrmalas sporta" labā 8/1 vārtus guva Latkovskis un ar 19/3 vārtiem vismaz līdz sestdienas vakaram kļuva par vārtu guvēju līderi virslīgā. Pa 5 vārtiem Raitim Encem, Šteinbergam un Edgaram Korzānam. HK "Vaiņode" labā 6/3 vārtus guva Artūrs Auders, 4 vārti - Andrim Grudmanim.

"Lai uzvarētu Vaiņodes komandu, ir jāspēlē nopietni," pēc mača secināja uzvarētāju galvenais treneris Jānis Valeiko. "Pirmajā puslaikā mēs visu darījām pārāk lēni, bet tiklīdz sākām spēlēt ātrāk un dinamiskāk, tiklīdz uzbrukumā viss sāka notiks kustībā nevis no vietas, tā mainījās arī spēles ritējums. Otrā puslaika vidū viss praktiski kļuva skaidrs, kaut gan mājinieki nepadevās līdz pat pēdējām minūtēm."

  -1 [+] [-]

, 2013-10-12 18:18, pirms 11 gadiem
ieteiktu izskatīt LHF vaiņodes fanu+spletāju uzvedību šajā spēlē,visu cieņu vaiņodes komandas treneriemiem,bet skatītāji un spelētāju runas stils un skaistie vārdi ir fenomināli!!

P.S LHF vajadzētu aatbraukt un apskatīties kā uztver handbolu vaiņodē (kultūras līmrnis 0 )

  -1 [+] [-]

, 2013-10-12 20:26, pirms 11 gadiem
Trusis rodžers rakstīja: ieteiktu izskatīt LHF vaiņodes fanu+spletāju uzvedību šajā spēlē,visu cieņu vaiņodes komandas treneriemiem,bet skatītāji un spelētāju runas stils un skaistie vārdi ir fenomināli!!

P.S LHF vajadzētu aatbraukt un apskatīties kā uztver handbolu vaiņodē (kultūras līmrnis 0 )
Tev taisnība. Tas jau sen pamanīts. izskatās, ka pirms mājas spēlēm Vaiņodes faniem un spēlētājiem drosmi baro iekšā, visi tik vareni. Tikai žēl, ka spēlētāji ar darbībām nevar neko pierādīt uz laukuma, t.i. spēlēt un mēģināt uzvarēt, nevis tikai gudri runāt un teikt visādas stulbības pretiniekiem un spēles tiesnešiem.

     [+] [-]

, 2013-10-13 02:01, pirms 11 gadiem
Jūs tikai neuztraucies, tas ir pavisam tuvu, kad ar spēles darbībām un rezultātu Vaiņodes komanda sasniegs visu ko kārojuši un ko pelnījuši. VAIŅODEI VISMAZ IR FANI!!!

     [+] [-]

, 2013-10-13 15:14, pirms 11 gadiem
Pareizi pateica!! Vismaz ir fani, kuri pārējām komandām nāk tikai pieci labākajā gadījumā. Protams neskaitot Ludzu un šad tad Dobeli.

     [+] [-]

, 2013-10-13 15:15, pirms 11 gadiem
Un šo spēli vienkārši ietekmēja viena tiesneša nesaprotamās švilpes, kas arī izraisīja nepatiku skatītājos. Tas tikai normāli, ja redz ka tavai komandai grib nozagt pēc kā komanda cīnās.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-13 20:06, pirms 11 gadiem
archellos rakstīja: Un šo spēli vienkārši ietekmēja viena tiesneša nesaprotamās švilpes, kas arī izraisīja nepatiku skatītājos. Tas tikai normāli, ja redz ka tavai komandai grib nozagt pēc kā komanda cīnās.
Ko tu tur murgo!!!! nu protams tiesneīš pie vissa vainīgi!!! Nav brīnums kad līdz Vaiņodei ir zemes ceļš,(ar domu lai grūtāk tikto āŗā) dažus labāk no turienes ārā nelaist!!!

     [+] [-]

, 2013-10-15 01:27, pirms 11 gadiem
Trusis rodžers rakstīja: Ko tu tur murgo!!!! nu protams tiesneīš pie vissa vainīgi!!! Nav brīnums kad līdz Vaiņodei ir zemes ceļš,(ar domu lai grūtāk tikto āŗā) dažus labāk no turienes ārā nelaist!!!
Tu bļin dzer mazāk, lai saprotamāk vari uzrakstīt!