Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jaunie handbolisti piekāpjas baltkrieviem

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Jaunie handbolisti piekāpjas baltkrieviem
Kaspars Naglis
Foto: Jānis Slišāns

Otro zaudējumu Ulbrokas sporta kompleksā notiekošajā starptautiskajā handbola turnīrā U-18 piedzīvojusi Latvijas izlase, ar 35:40 piekāpjoties vienaudžiem no Baltkrievijas.

Rītdien U-18 handbolisti aizvadīs pēdējo spēli, plkst. 12:00 tiekoties ar Lietuvas jaunajiem spēlētājiem.

Atgādinām, ka tas ir viens no pēdējiem sagatavošanās posmiem Jāņa Valeiko trenētajai komandai, pirms Eiropas kvalifikācijas turnīrā, kur mūsu U-18 handbolisti par divām ceļazīmēm uz finālturnīru cīnīsies ar Islandes, Turcijas un Somijas komandām. Kvalifikācijas turnīrs no 9. līdz 11. maijam notiks Islandē, bet finālturnīrs no 8. līdz 17. augustam Čehijā.

Kalendārs

Datums Laiks Spēle
13.04. 10:00 Igaunija – Baltkrievija
12:00 Latvija – Lietuva

Latvijas U-18 izlases kandidāti: Gatis Kozlovs, Austris Tuminskis, Dainis Krištopāns, Kristaps Bārbals, Aleksandrs Pegasovs, Jānis Ločs, Arvis Savickis, Edgars Kukša, Edvīns Latkovskis, Mareks Černousovs, Egils Politers, Andis Ērmanis, Oskars Arājs, Roberts Freibergs, Ansis Bilkštis, Pēteris Trojanovskis, Ivars Bāliņš, Renārs Strazds, Toms Popens, Roberts Zvejnieks, Jānis Šteinbergs, Kaspars Naglis, Andris Lazda, Nauris Sproģis, Edgars Korzāns.
Galvenais treneris: Jānis Valeiko,
treneris: Andrejs Narņickis.

Foto: U-18 handbolisti Ulbrokā

     [+] [-]

, 2008-04-12 16:29, pirms 16 gadiem
varbut bildes ari bus?

     [+] [-]

, 2008-04-12 16:30, pirms 16 gadiem
tūlīt būs. skatīties handbola sadaļu drīzumā.