Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latvijas U17 handbolistes piedzīvo sagrāvi grupas pēdējā spēlē EČ U17 B divīzijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas U17 handbolistes piedzīvo sagrāvi grupas pēdējā spēlē EČ U17 B divīzijā
Sandra Brikmane. Foto: handball.lv

Latvijas U17 meiteņu handbola izlase piedzīvojusi neveiksmi arī savā Eiropas čempionāta B divīzijas grupu turnīra pēdējā spēlē, ar 25:44 Lietuvas pilsētā Klaipēdā kapitulējot Polijas valstsvienības priekšā.

Latvietes sīvu pretestību spēcīgajai Polijas izlasei spēja izrādīt tikai pirmajās septiņās minūtēs, kad Polija bija priekšgalā ar 4:3. Turpinājumā polietes veica izrāvienu pēc izrāviena, puslaiku noslēdzot ar desmit vārtu pārsvaru - 23:13. Savukārt mača otrajā pusstundā cīņas gaitā nekas būtiski nemainījās.

Latvijas izlases rindās ar septiņiem vārtu guvumiem labākā bija Sanda Brikmane. Augstu produktivitāti uzbrukumā parādīja arī Sindija Siliņa un Linda Kaņepe, kuras iemeta attiecīgi sešus un piecus vārtus.

Latvija: Brikmane 7, Siliņa 6, Kaņepe 5, Krodziniece 3, Binduka 2, Blaževica 1, Bilkšte 1.

Kā jau iepriekš ziņots, Latvijas izlases trīs spēlēs piedzīvojusi trīs zaudējumus, attiecīgi Islandei ar rezultātu 23:35, Baltkrievijai 21:39 un Turcijai 20:36. Ar četriem zaudējumiem Latvijas komanda B apakšgrupā finišēja piektajā vietā.

Izmantotie avoti:
https://ticker.ehf.eu/v2/2021121115...