Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

''Stopiņu'' dāmu komanda un ''Latgols'' handbolisti iekļūst kausa pusfinālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Stopiņu'' dāmu komanda un ''Latgols'' handbolisti iekļūst kausa pusfinālā
Foto: Handball.lv

Šodien kļuva zināmas pēdējās komandas, kuras iekļūst ''Sporta Punkts'' Latvijas handbola kausa izcīņas pusfinālā. Dāmu konkurencē par tādu kļuva ''Stopiņu'' komanda, kura ar 29:26 pārspēja ''Latgols'', kamēr Ludzas vīriešu komanda pārliecinoši ar 38:23 apspēlēja ''MSĢ/LAT 2004'' un iekļuva četru labāko vidū.

Dāmu konkurencē par pēdējo handbola kausa pusfinālisti kļuva ''Stopiņu'' handbolistes, kuras spraigā duelī ar 29:26 pārspēja ''Latgols''. Abu komandu sastāvos spēlēja deviņas Latvijas valstsvienības spēlētājas, kuras vēl pirms neilga laika aizvadīja spēles Grieķijā.

Stopiņu handbolistes lauza spēli tās izskaņā. Sešas minūtes līdz pamatlaika beigām divu vārtu pārsvars (24:22) bija ''Latgols'' handbolistēm, taču atlikušajā laikā Stopiņu komandas spēlētājas guva septiņus vārtus, kamēr ielaida tikai divus. Rezultatīvākā spēlētāja uzvarētājām ar desmit vārtiem bija Kristīne Dzenīte, kamēr zaudētājām Madarai Cibuļskai arī desmit precīzi metieni. Pusfinālā ''Stopiņu'' handbolistes par vietu finālā cīnīsies ar ''Jēkabpils'' sporta skolas komandu.

Vīriešu konkurencē par pēdējo pusfinālisti kļuva ''Latgols'' vīriešu komanda, kura pārliecinoši ar 38:23 pārspēja ''MSĢ/LAT 2004''. Iniciatīvu ''Latgols'' ieguva ar pirmā puslaika vidu, no neizšķirta panākot četru vārtu pārsvaru. To Ludzas handbolisti neizlaida līdz spēles beigām, pacietīgi palielinot pārsvaru.

Jau rītdien notiks kausa pusfināli, bet svētdien plānoti fināli.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija