Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Trijniekā tikai Valkovskis un Šteins

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Trijniekā tikai Valkovskis un Šteins
Margota Valkovska pārstāvētais HSC "Bad Neustadt" otro sezonu pēc kārtas cīņās par uzvaru Vācijas 3. līgas Austrumu zonā.

Vācijas rokasbumbas 3. līgas čempionātā savās zonās pirmajā trijniekā ir tikai divas Latvijas spēlētāju pārstāvētās komandas un tās abas ir starp Austrumu zonas līderēm - Margota Valkovska pārstāvētais HSC "Bad Neustadt" ir otrais, bet Raimonda Šteina pārstāvētais Koburgas klubs atrodas trešajā vietā.

Badnoištates komanda spēlēja Kotbusā ar vienu no pastarīšiem LHC un uzvarēja - 31:25. Mājinieku pretestību izdevās salauzt tikai pēdējās 15 minūtēs un šajā laikā divus no saviem 4 vārtiem guva arī Margots Valkovskis.
Raimonds Šteins savainojuma dēļ joprojām nespēlē, bet bez viņa Koburga savā laukumā ar 39:30 pieveica HSG "Gensungen/Felsberg".
Armanda Uščina pārstāvētā Desavas komanda pēdējās sekundēs zaudēja Leipcigā SG LVB komandai - 31:32. Tieši Uščins (pavisam viņam 5 vārti) minūti un 6 sekundes pirms beigām panāca 31:31, taču 28 sekundes pirms beigām mājinieki guva uzvaras vārtus.
Turnīra tabulā Austrumu zonā HSC "Bad Neustadt" ar 21 punktu atrodas 2. vietā, bet Koburgas komandai ir tikai par punktu mazāk un tā ir trešā. Desevas komandai ir 12 punktu un tā dala 10. - 11. vietu.

Ziemeļu zonā vārtsarga Artūra Kuga un Māra Veršakova pārstāvētais SV "Beckdorf" viesos ar 32:28 uzvarēja SG "Flensburg-Handewitt" otro komandu. Veršakovam 6/1 gūti vārti.
Savukārt cita vārtsarga Edgara Kukšas un Rolanda Ivanova pārstāvētais VfL "Fredenbeck" savā laukumā ar 32:36 zaudēja vienam no līderiem TSV "Burgdorf" otrajai komandai. Ivanovam gūtu vārtu nav.
Turnīra tabulā Bekdorfas klubs ar 16 punktiem dala 6. - 8. vietu, bet Fredenbekas komanda ar 10 punktiem noslīdējusi pie pašas izkrišanas robežas - uz 13. vietu.

Rietumu zonā trešo uzvaru pēc kārtas un piekto uzvaru pēdējās sešās spēlēs guva Mārtiņa Līberga pārstāvētais HSG "Varel" - 28:22 savā laukumā pār Diseldorfas ART. Lībergam vieni vārti.
Ērika Blūma pārstāvētais VfL "Edewecht" savā laukumā ar 43:27 sagrāva VfL "Gummersbach" otro komandu. Blūmam 4 gūti vārti.
Turnīra tabulā abas mūsu komandas ir blakus - Edevehta ar 18 punktiem ieņem 5. vietu, bet Farela ar 15 punktiem pacēlās uz 6. vietu.