Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Sāksies cīņa par medaļām

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Sāksies cīņa par medaļām
Aigars Lazdiņš
Foto: Ingus Ozoliņš

Šodien Rīgā un Dobelē tiks aizvadītas pirmās izšķirošās medaļu cīņas. Finālā tradicionāli tiksies "ASK-AB.LV" un Dobeles "Tenax/Dzirnavnieks", bet mazajā finālā spēlēs "LSPA" un "K-Rauta" vienības.

Abas finālistes regulāro turnīru noslēdza pirmajās divās vietās un "play-off" izcīņu uzsāka no pusfināla, kur abām vienībām pietika ar divām spēlēm, lai pārvarētu pretinieku pretestību. Intriga bija jau pusfinālā. "ASK-AB.LV" komandu, kas šosezon vēl nav piedzīvojusi zaudējumus valsts čempionātā, no zāģa pirmajā pusfinālspēlē "K-Rauta" komandai sešas sekundes pirms mača beigām ar precīzu metienu izglāba Aivis Jurdžs.

Otrajā pusfinālā Dobeles komandai klājās nedaudz vieglāk. "LSPA" mēģina pretoties, taču nesekmīgi. Abās spēlēs studentiem pieļaujot pārāk daudz kļūdas, pusfinālā iekļuva Dobeles handbolisti (abas spēlēs uzvara ar +5).

Intriga lielāka vai mazāka gaidāma arī finālos. Spēlēs ar "K-Rauta" komandu ilggadējiem čempioniem nevarēja palīdzēt trīs pamatsastāva spēlētāji Ģirts Lilienfelds, Edgars Vadzītis un Jānis Glušaks. Finālā viņi visi trīs spēlēs, samazinot "Tenax/Dzirnavnieks" izredzes izcīnīt augstākā kaluma godalgas.

Interesantāka cīņa gaidāma starp principiālajiem pretiniekiem "K-Rauta" un "LSPA" komandām, kuras savstarpējā bilance valsts čempionātā ir 2:1 par labu augstskolas spēlētājiem. Arī pērn šīs komandas tikās mačā par bronzas medaļām. Toreiz pārāki bija "LSPA" handbolisti. Vai vēsture atkārtosies?

Medaļu ieguvēji noskaidrosies sērijā līdz divām uzvarām. Pirmās divas spēles tiks aizvadītas sestdien un svētdien, bet ja būs nepieciešama trešā - nedēļu vēlāk.

Spēļu kalendārs.

Datums Laiks Kur?
10.05.08. 19:00 NBS sporta zālē K-Rauta - LSPA
19:00 Dobelē Tenax/Dzirnavnieks - ASK-AB.LV
11.04.08. 12:00 NBS sporta zālē LSPA - K-Rauta
14:00 NBS sporta zālē ASK-AB.LV - Tenax/Dzirnavnieks
17.04.08. 12:00 NBS sporta zālē LSPA - K-Rauta
14:00 NBS sporta zālē ASK-AB.LV - Tenax/Dzirnavnieks

Ieeja par brīvu.

Izmantotie resursi:
handball.lv
hk-lspa.lv
hk-rvr.lv

  +3 [+] [-]

, 2008-05-10 15:09, pirms 16 gadiem
Dobele go go, lai gan reāli būs jau tā, ka tikai kādu vienu spēli paņemsim. Arī tas būs labi!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-10 15:26, pirms 16 gadiem
Cerība mirst pēdējā ! Dobelnieki, visi uz halli !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja