Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopāns izceļas ar diviem vārtiem PSG uzvarā, Jurdžam divas piespēles zaudējumā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Krištopāns izceļas ar diviem vārtiem PSG uzvarā, Jurdžam divas piespēles zaudējumā
Dainis Krištopāns. Foto: TeamPics/PSG

Šodien latviešu handbolistu pārstāvētās komandas aizvadīja savu čempionātu spēles. Dainis Krištopāns ar diviem vārtiem palīdzeja PSG ar 41:35 pārspēt ''Tolouse'', kamēr Ingara Dudes ''Limoges'' cīnījās neizšķirti 27:27 ar ''Istres''. Vācijas 2. Bundeslīgā Aivis Jurdžs atdeva divas rezultatīvas piespēles ''Emsdetten'' zaudējumā pret ''Grosswallstadt'' ar 24:30.

Daiņa Krištopāna pārstāvētā PSG diezgan saspringtā spēlē ar 41:35 pārspēja ''Tolouse'', izcīnot ceturto uzvaru četrās spēlēs un nostiprinoties līderpozīcijās turnīra tabulā. Dainis Krištopāns izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem no četriem izpildītiem metieniem, kā arī ar vienu divu minūšu soda nopelnīšanu.

Ingara Dudes ''Limoges'' savā laukumā spēlēja neizšķirti 27:27 ar ''Istres''. Latviešu uzbrucējs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Uz vārtiem Dude nemeta un statistikā ieraksti veikti netika. Francijas handbola čempionātā PSG ar četrām uzvarām četrās spēlēs ieņem pirmo vietu, kamēr ''Limoges'' ar 2 uzvarām un pieciem punktiem ieņem trešo.

Vācijas 2. Bundeslīgā Aivja Jurdža pārstāvētā ''Emsdetten'' ar 24:30 piekāpās ''Grosswallstadt''. Latviešu handbolists spēlē izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. ''Emsdetten'' ar diviem zaudējumiem divās spēlēs pagaidām ieņem pēdējo 19. vietu turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
lnh.fra
Handball LiveScore - SofaScore