Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latviešu duelī pārāki Uščins un Lībergs

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Otro uzvaru, ar 23:21 (13:13) pieveicot Māra Veršakova SG "Achim/Baden", Vācijas 2. bundeslīgas ziemeļu zonā izcīnījusi Armanda Uščina (attēlā) un Mārtiņa Līberga "Dessau-Rosslauer HV 06" handbola komanda.

Ievērojami labāk maču sāka viesi, "Achim/Baden" handbolisti, kuru pārsvars septītajā minūtē sasniedza +5 (5:0), tomēr spēles turpinājumā nedaudz veiksmīgāk darbojās mājinieki, kuri, pateicoties Armanda Uščina pēdējā puslaika minūtē realizētajam 7 metru soda metienam, rezultātu izlīdzināja (13:13).

Arī otro puslaiku labāk iesāka viesi, kuri pēc nospēlētājam desmit minūtēm bija ieguvuši divu vārtu pārsvaru (18:16). Nākamajās piecās minūtēs Desavas handbolisti guva četrus bezatbildes vārtus, pārņemot vadību 20:18, tādējādi iegūstot pārsvaru, kuru saglabāja līdz pat mača beigām - 23:21. Par vienu no galvenajiem Ahimas komandas zaudējuma iemesliem kļuva nerealizētās "pendeles". Kopumā no septiņiem piešķirtajiem 7 metru soda metieniem viesi realizēja tikai trīs, divreiz kļūdījās arī Latvijas izlases handbolists Māris Veršakovs.

Pirmo sarkano kartīti sezonā nopelnīja Armands Uščins, kurš trīs reizes nopelnīja 2 minūšu noraidījumus, kā arī guva trīs vārtus. Trīs reizes precīzs bija arī Mārtiņš Lībergs. Zaudētāju sastāvā otrs rezultatīvākais ar četriem gūtajiem vārtiem bija jau pieminētais Veršakovs, kura komandai šis bija otrais zaudējums pēc kārtas.

Pēc aizvadītajām divām spēlēm "Dessau-Rosslauer HV 06" komanda turnīra tabulā ieņem otro vietu, savukārt "Achim/Baden" ir sešpadsmitie.

Izmantotie resursi:
www.handball-bundesliga.de

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja