Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"K-Rauta" otrie Lietuvā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Otro vietu starptautiskajā handbola turnīrā Lietuvā "Siaulia 2007" izcīnījusi "K-Rauta" komanda, savukārt otra latviešu komanda "LSPA", savstarpējā spēlē zaudējot ar 16:21 (10:11), ierindojās trešajā vietā.

Rezultatīvākais "K-Rauta" sastāvā ar astoņiem gūtajiem vārtiem bija Guntars Lejnieks, savukārt "LSPA" komandā - Aigars Vingris, kurš guva piecus vārtus.

Līdz ar to pirmo medaļu "K-Rauta" komandas, kas uz Lietuvu bija devusies bez saviem līderiem Kārļa Savicka, Mārtiņa Kazinieka un Jāņa Avotiņa, vecākā trenera amatā izcīnīja bijušais Minhenes olimpisko spēļu dalībnieks un PSRS izlases vārtsargs Jānis Vilsons. Jāatzīmē, ka komandas sastāvā pēc ilgāka laika atgriezies Āris Puriņš, kurš pirms tam spēlēja "Jūrmalas sports/Kāpa".

Toties "LSPA", kas ar bumbām trenējas tikai vienu nedēļu, uz Šauļiem bija devusies pastiprinātā sastāvā, jo komandai pievienojušies divi SK "Latgols" spēlētāji Kaspars Lisovskis un Vitālijs Borisenko. Tāpat akadēmijas komandā jaunajā sezonā spēlēs arī Guntis Dembovskis, kurš studentiem piebiedrosies pirms Latvijas čempionāta sākuma. Diemžēl komandu pametis ilggadējais pirmais "numurs" vārtsarga postenī Andris Molotanovs, kurš šajā sezonā no "lielā" sporta ir paņēmis atvaļinājumu.

Siaulia 2007
Vietu sadalījums.

1. Siaulia Universitetas
2. K-Rauta
3. LSPA
4. Klaipēdas Dragūnas

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-09-09 18:12, pirms 17 gadiem
Es domāju, ka tas viss, it īpaši LT un it īpaši tagad, ir kā pīlei ūdens?! Bet labi, lai jau patrenējas starptautiskos turnīros!

  +2 [+] [-]

, 2007-09-09 18:46, pirms 17 gadiem
eee Raikons varees staveet kastee , visu sezonu...

     [+] [-]

, 2007-09-09 22:41, pirms 17 gadiem
Prieks par musejiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja