Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Klešniks vēl neziņā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Klešniks vēl neziņā
Evars Klešniks
Foto: www.tusem-hsb.de

Latvijas izlases handbolists Evars Klešniks, kurš šosezon spēlēja Vācijas 1. bundeslīgas komandā "Tusem Essen", vēl ir neziņā par nākošo sezonu. Šobrīd mūsu handbolistam ir četri varianti, ziņo portāls parsportu.lv

Klešnikam ar "Tusem Essen" komandu ir līgums līdz 2010. gadam, taču mūsu handbolistu savās rindās vēlas redzēt arī citi 1. bundeslīgas klubi "Rhein-Neckar-Löwen" (šosezon 4. vieta līgā), "SC Magdeburg" (8. vieta) un "Füchse Berlin" (12. vieta).

Pašreiz notiek sarunas par latvieša spēlētāja līguma izpirkšanu. Handbolists cer, ka komanda, kurā nākamsezon viņš spēlēs, būs zināma līdz nedēļas beigām.

Atgādinām, ka nākamsezon Vācijas 1. bundeslīgā spēlēs trīs Latvijas handbolisti - Māris Veršakovs ("Tusem Essen"), Mārtiņš Lībergs ("Stralsunder HV") un Evars Klešniks.

Izmantotie resursi:
parsportu.lv

     [+] [-]

, 2008-06-11 23:47, pirms 16 gadiem
ārprāts... SUPER! veseli 3

     [+] [-]

, 2008-06-11 23:51, pirms 16 gadiem
šogad vsp nesanāca pasekot līdzi handbolam ārzemēs :/ ja godīgi par tādiem Rhein-Neckar-Löwen pirmo reizi dzirdu :/