Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" pēc svarīgas uzvaras garantē vietu Baltijas līgas izslēgšanas turnīrā

Ints Megnis
Ints Megnis

"Tenax" pēc svarīgas uzvaras garantē vietu Baltijas līgas izslēgšanas turnīrā
Dobeles "Tenax" handbolisti. Foto: Dobeles Tenax

Latvijas čempione handbolā Dobeles "Tenax" svētdien svarīgā Baltijas līgas spēlē ar rezultātu 33:27 (18:11) viesos apspēlēja Klaipēdas "Draguna" spēlētājus, garantējot vietu izslēgšanas turnīrā.

Vēl spēles 20. minūtē, kad neilgā laikā bija nopelnīti divi noraidījumi, viesi atradās priekšā vien ar 11:9, tomēr turpinājumā veica izrāvienu, puslaiku noslēdzot ar 18:11 un otrajās 30 minūtēs noturot panākumu.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar astoņiem vārtiem bija Nils Miķelsons, kamēr sešus vārtus guva Ņikita Pančenko, bet piecreiz pretinieku vārtsargu pārspēja Andis Ērmanis.

"Tenax" ar deviņiem punktiem deviņās spēlēs ieņem ceturto vietu potenciāli spēcīgākās A grupas kopvērtējumā un zemāk nokrist vairs nevar, jo piektajā pozīcijā esošā "Dragunas" jau atpaliek par četriem punktiem. No šīs apakšgrupas izslēgšanas turnīru sasniegs četras no sešām vienībām. Tikmēr B apakšgrupā, kur tālāk tiks divas komandas, šobrīd trešo vietu ieņem "Celtnieks Rīga", saglabājot nelielas izredzes uz "play-off".