Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Islandei un Horvātijai turnīrs beidzies

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Eiropas čempionātā rokasbumbā sievietēm Serbijā kļuvušas zināmas pirmās divas komandas, kuras vairs neturpinās sacensības - tās ir Islandes un Horvātijas izlases. Šodien noskaidrosies pārējās divas "liekās" komandas.

C grupā abas pēdējās kārtas spēles ritēja aizraujoši un abās uzvarētājām bija tikai vienu vārtu pārsvars. Vispirms Ungārija ar 32:31 pārspēja Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļu ieguvējas Spānijas handbolistes. Ungārietes spēles lielāko daļu bija priekšā, 57. minūtē viņas panāca 32:28 savā labā, bet spānietes savus 31. vārtus guva tikai 4 sekundes pirms beigām - kaut ko vairāk panākt vairs nebija iespējams. Ungārijas izlases labā 12 vārtus guva Sezanna Tomori.
Vācijas izlase ar 17:16 pieveica Horvātiju un atstāja to 4. vietā grupā. Par spēles spraigumu liecina kaut vai tas, ka tikas divas reizes visā tās laikā vienai komandai (Vācijai) bija 3 vārtu pārsvars. Žana Čoviča panāca 16:17 un atlika spēlēt vēl 3 minūtes un 21 sekunde, taču rezultāts vairs tā arī nemainījās. Lielisku sniegumu Vācijas izlases vārtos nodemonstrēja Katja Šilke - viņa atvairīja 52 procentus metienu.

D grupā Krievija bez lielām pūlēm ar 30:21 pārspēja Islandi, savukārt olimpiskās vicečempiones Melnkalnes handbolistes dabūja pacīkstēties ar Rumāniju - 23:20. Pirmajā puslaikā rumānietēm trīs reizes bija 3 vārtu pārsvars un tikai spēles pēdējās 15 minūtēs melnkalnietes ieguva stabilu 2-3 vārtu pārsvaru.

Līdz ar to finālturira turpinājumā C un D grupu sešniekā Ungārija un Spānija atsāks turnīru ar 4 punktiem katra, Spānija - ar 2 punktiem, Krievija un Rumānija - pa 1 punktam, bet Vācija - bez punktiem.
Pirmajā kārtā tiksies Vācija ar Krieviju, Spānija ar Rumāniju un Ungārija ar Melnkalni.

Sestdien tiks aizvadītas pēdējās spēles A un B grupās. A grupā spēlēs Norvēģija (4 punkti) un Ukraina (0), kā arī Serbija (2) un Čehija (2), savukārt B grupā tiksies Zviedrija (4) un Francija (2), kā arī Dānija (2) un Maķedonija (0).

  -1 [+] [-]

, 2012-12-08 18:32, pirms 12 gadiem
Īslande nevis Islande!

  +1 [+] [-]

, 2012-12-08 18:37, pirms 12 gadiem
Charge rakstīja: Īslande nevis Islande!
lol