Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Gulbis: "Ļoti labi nospēlējām aizsardzībā!"

Gulbis: "Ļoti labi nospēlējām aizsardzībā!"
Andris Gulbis

Pēc piektdien aizvadītās Baltijas līgas spēles handbolā savos iespaidos ar eSports.lv dalījās Latvijas čempionvienības "ASK-AB.LV" galvenais treneris Andris Gulbis.

Atgādināsim, ka šovakar "ASK-AB.LV" ar 37:32 (16:19) uzvarēja turnīra līderus Baltkrievijas komandu "Brest". Latvijas kluba labā deviņus vārtus guva Ģirts Lilienfelds, astoņus Jānis Pavlovičs, bet septiņus - Edgars Vadzītis. Pēc uzvaras "armijnieki" vēl vairāk nostiprinājās Baltijas līgas otrajā vietā.

"Veiksmīgi nospēlējām aizsardzībā, it sevišķi tas izpaudās otrajā puslaikā, kad ļāvām pretiniekam gūt tikai 13 vārtus. Manuprāt, tas ir ļoti labs rādītājs pret tik spēcīgu pretinieku. Vēlos uzteikt visus komandas spēlētājus par parādīto cīņassparu. Viņi "nokapājās" kā nākas," atzina Gulbis.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-08 15:28, pirms 17 gadiem
malači