Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Itālijas handbola izlases vārtos pret Latviju atgriežas pamatvārtsargs Ebners

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Itālijas handbola izlases vārtos pret Latviju atgriežas pamatvārtsargs Ebners
Domeniko Ebners. Foto: imago/Zink/Scanpix

Itālijas handbola izlases vārtos 2022. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlē ar Latvijas izlasi tomēr būs arī pirmais numurs Domeniko Ebners no Vācijas 1. bundeslīgas kluba TSV "Hannover-Burgdorf". Itālijas izlases tehniskais direktors Rikardo Trillini nosauca 16 spēlētājus, kuri ceturtdien vakarā Kjeti piedalīsies mačā ar Latvijas izlasi, iekļaujot arī Ebneru.

29. decembrī Itālijas izlase aizvadīja pārbaudes spēli ar Šveices izlasi un zaudēja ar 23:29, taču vēl lielāks zaudējums sekoja vēlāk - pamatvārtsargam Domeniko Ebneram tika konstatētas pozitīvas Covid19 analīzes. Tāpēc liels bija izbrīns, kad Ebners trešdien vakarā piedalījās Itālijas izlases treniņā, bet nākamajā dienā Fraiburgā dzimušais vārtsargs tika pieteikts arī spēlei. Tehniskajā sanāksmē itāļi skaidroja, ka Ebneram ir veikti vēl vairāki testi un tie visi bijuši negatīvi.

Itālijas izlasei tas ir būtisks pastiprinājums, jo Ebners kopā ar Slovēnijas izlases vārtsargu Urbanu Lesjaku veido TSV "Hannover-Burgdorf" vārtsargu pāri, un slovēnis spēlē tikai nedaudz vairāk nekā Ebners, bet itālim toties ir nedaudz labāks kopējais atvairīto metienu procents. Pirms tam Ebners trīs sezonas spēlēja Bītigheimas komandā, bet pēc tās izkrišanas uz 2. bundeslīgu pārcēlās uz Hannoveri.

Nav pieteikts spēlei pret Latviju 20 gadus vecais vārtsargs Andrea Kolleluori no Nantes kluba, bet Ebnera dublieris būs A sērijas līderkomandas "Conversano" vārtsargs Paskualino Di Džandomeniko. Nav Itālijas izlases rindās arī kreisās malas spēlētāja no somu "Riihimaen Cocks" Stefano Arčjeri. Mums situācija līdzīga - Latvijas izlasei kreisajā malā spēlē Itālijā būs tikai Rihards Leja.

  -1 [+] [-]

, 2021-01-07 14:54, pirms 3 gadiem
Briest sūdi

     [+] [-]

, 2021-01-07 21:18, pirms 3 gadiem
oi, johaidī!

šim taču nav vājo vietu

R O B O T S

viņam pie katras dopinga pārbaudes vēl prasa captcha uztaisīt