Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tatran" un Krištopāns ar uzvaru sāk SEHA līgas čempionātu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Tatran" un Krištopāns ar uzvaru sāk SEHA līgas čempionātu
Dainim Krištopānam 4 gūti vārti Brestā un tieši viņa metiens spēles pēdējā minūtē "apraka" mājinieku pēdējās cerības.

Slovākijas čempions handbolā Prešovas "Tatran" ar uzvaru startēja trešajā SEHA līgas sezonā - pirmajā spēlē Brestā tika pārspēts viens no spēcīgākajiem Baltkrievijas klubiem, kurš pērn spēlēja SEHA līgas finālčetriniekā - 30:28 (16:15). Dainis Krištopāns guva 4 vārtus.

Prešovas komandai aizvadītajā sezonā neizdevās tikt SEHA līgas finālčetriniekā, toties Brestas komanda tur iekļuva jau savā debijas sezonā Dienvidaustrumu handbola asociācijas līgā. Pavisam nesen "Tatran" savā laukumā piekāpās Baltkrievijas čempionam Minskas "Dinamo" izšķirīgajā spēlē par iekļūšanu EHF Čempionu līgas grupu turnīrā, tā ka brauciens uz Brestu bija savā ziņā arī pēc revanša - ja ne pret "Dinamo", tad pret vienu no tā galvenajiem konkurentiem.

Viesi sekmīgi sāka spēli un pirmajā puslaikā viņiem divas reizes bija 4 vārtu pārsvars (12:8 un 13:9), arī pēc pārtraukuma "Tatran" turējās vadībā, taču 57. minūtē Ļubo Vukičs panāca neizšķirtu - 28:28. Atlikušajā laikā viesi guva vēl divus vārtus, turklāt pēdējie ir tieši Krištopāna rēķinā spēles pēdējā minūtē un tie arī noņēma pēdējos jautājumus par uzvarētāju šajā mačā.

SEHA līgas trešajā sezonā tajā spēlē 10 komandas. Pēc divu apļu spēlēm finālčetrinieka turnīrā tiks noskaidrots čempions.