Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas Sports" uzvar RTU un iekļūst RČ pusfinālā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Jūrmalas Sports" uzvar RTU un iekļūst RČ pusfinālā
Edvīns Latkovskis (Jūrmalas Sports)
Foto: Jānis Slišāns

Savā pirmajā Rīgas atklātā čempionātā spēlē uzvaru izcīnīja "Jūrmalas Sports" handbolisti, kas ar 17:15 (11:8) Spuņņciemā pieveica RTU vienību un nodrošināja vietu turnīra pusfinālā. Tas bija augstskolas komandas otrais zaudējums.

Otrā puslaika vidū jūrmalnieku pārsvars jau sasniedza piecu vārtu pārsvaru (16:11), tomēr RTU handbolisti prata spēles gaitu saasināt, samazinot mīnusus līdz vieniem vārtiem - 15:16. Mača izskaņā abas komandas pieprasīja minūtes pārtraukumus, pēc kuriem punktu duelim ar vārtu guvumu pielika jūrmalnieku handbolists Jānis Šteinbergs - 17:15.

Uzvarētājiem sešus vārtus guva Jānis Šteinbergs, bet četras reizes izcēlās Edvīns Latkovskis. RTU handbolistu sastāvā piecas reizes atzīmējās Māris Grēberis, trīs - Rolands Naglis.

Tā kā RTU handbolistiem šis bija otrais zaudējums, tad "Jūrmalas Sports" un Dobeles "Tenax" vienības nodrošināja vietu Rīgas atklātā čempionāta pusfinālā. Jau 7. septembrī plkst. 13:00 Spuņņciemā jūrmalnieku un dobelnieki aizvadīs cīņu par pirmo vietu A grupā.

RTU vienība spēlē par piekto vietu tiksies ar B grupas trešo spēcīgāko komandu. Tajā cīnās "Celtnieks/LSPA", "HK Ogre" un MSĢ vienības. Katras grupas divas labākās komandas iekļūs pusfinālā.

Rīgas atklātais čempionāts.
6. septembris.
RTU - Jūrmalas Sports 15:17 (8:11)

RTU: Grēberis 5, Naglis 3, Tiškus 2, Vilsons, Kabiņeckis, Lubgāns, Miemis un Kašs 1.
Jūrmalas Sports: Šteinbergs 6, Latkovskis 4/2, Korzāns un Vilciņš 2, Ence, Narme un Popens 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv