Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopāna "Tatran Prešov" iekļūst EHF Čempionu līgas grupu turnīrā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Krištopāna "Tatran Prešov" iekļūst EHF Čempionu līgas grupu turnīrā
Dainis Krištopāns (garākais) svin kārtējos vārtus
Foto: Valters Zaponigs

Latvijas handbolista Daiņa Krištopāna Slovākijas čempionvienība "Tatran Prešov" kvalifikācijas turnīrā izcīnīja pirmo vietu un iekļuva EHF Čempionu līgas grupu turnīrā.

Kvalifikācijā "Tatran Prešov" ar 27:25 pieveica Austrijas čempionus "A1 Bregenz", pēc tam ar 30:27 pieveica Turcijas "Besiktas JK", bet trešajā spēlē cīnījās neizšķirti ar Norvēģijas "Drammen HK" - 35:35. Krištopāns pret austriešiem vārtus neguva, savukārt Turcijas komandas vārtos iemeta vienus vārtus, bet norvēģiem - trīs.

Līdz ar to Slovākijas stiprākā komanda pēc divu gadu pārtraukuma iekļuva grupu turnīra fāzē, kurā spēlēs ar Ungārijas "MKB Veszprém KC", Francijas "Montpellier Agglomeration HB", Vācijas "HSV Hamburg", Dānijas "KIF Kolding" un Zviedrijas "IK Savehof".

No Latvijas komandām Eirokausos šogad piedalās sieviešu komanda "Stopiņu NHK", kas cīnīsies EHF "Challange Cup" turnīrā.

Izmantotie resursi:
EHF Champions League 2010/11 - Www.ehfcl.com
A1 Bregenz Handball - HOME

     [+] [-]

, 2010-09-06 19:15, pirms 14 gadiem
Krištopāns pret austriešiem vārtus neguva, savukārt Turcijas komandas vārtos iemeta vienus vārtus
: