Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jurdžam četri vārti pirmajā uzvarā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Jurdžam četri vārti pirmajā uzvarā
Aivis Jurdžs pretinieku skavās
Foto: handball-hannover.de

Rezultatīvi spēlējot Latvijas handbolistam Aivim Jurdžam, viņa pārstāvētā "TSV Hannover-Burgdorf" Vācijas 1. bundeslīgas 2. kārtas mačā ar 27:24 (14:13) pieveica"MT Melsungen" komandu.

Mūsu handbolists, gūstot četrus vārtus, bija komandas trešais rezultatīvākais spēlētājs. Tā bija Hanoveres kluba pirmā uzvara jaunajā sezonā, kas turnīra tabulā ļāva pakāpties uz 11. vietu.

Vācijas 2. bundeslīga

Ziemeļu zonā "Dessau Rosslauer HV" bez Armanda Uščina sastāvā ar 26:24 (10:8) savā laukumā pieveica "Tusem Essen" komandu, savukārt Evara Klešnika "GWD Minden" ar 33:28 (14:13) pārspēja Māra Veršakova un Raimonda Šteina "VfL Edewecht" vienību. Veršakovs guva divus vārtus, bet Klešniks atzīmējās ar brīdinājumu.

Turnīra tabulā Klešnika komanda ieņem piekto vietu, Uščina - desmito, bet Veršakova un Šteina - 15. pozīciju.

Dienvidu zonā divi no mūsu handbolistu pārstāvētajiem klubiem cīnījās neizšķirti - Mareka Skabeiķa "EHV Aue" dalīja punktus uz pusēm ar "HSC Coburg" - 24:24 (13:13), bet Ingara Dudes "HG Saarlouis" izdevās izraut neizšķirtu pret "HC Erlangen" - 29:29 (13:14). Uzvaru izcīnīja Ģirta Lilienfelda "ThSC Eisenach", kas ar 35:29 (21:15) pieveica "TV Bittenfeld" handbolistus. Lilienfelds un Dude guva pa četriem vārtiem.

Turnīra tabulā Skabeiķa klubs ieņem piekto vietu, Dudes - 13. vietu, bet Lilienfelda - 14. vietu.

Izmantotie resursi:
handball-world.com