Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jēkabpilī svētdien notiks pludmales handbola turnīrs

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Jēkabpilī svētdien notiks pludmales handbola turnīrs
Janka Sēļu sētā
Foto: Sandra Škutāne

Svētdien, 7. jūlijā notiks jau otrais pludmales handbola turnīrs šajā gadā - Jēkabpilī (Viestura ielā 10b) risināsies "Jēkabpils Kauss 2013", kurā piedalīsies četras vīriešu, trīs sieviešu un trīs meiteņu (1996./1999.gados dzimušās) komandas.

Vīriešiem turnīrā piedalīsies "Janka Sēļu sētā", Jēkabpils, "HK Ogre" un Skrīveri, sievietēm - "Jēkabpils/LSPA", Salaspils un Skrīveri, meitenēm - Jēkabpils SS, Skrīveri un "HK Ogre". Uzvarētājs katrā kategorijā tiks noskaidrots komandām aizvadot vienu apli.

Gada pirmajā pludmales handbola turnīrā "Nemo" jūnija pēdējās brīvdienās Vaivaru pludmalē vīriešiem uzvarēja "Kestutis", bet sievietēm - "LSPA1".

Atšķirībā no parastā handbola pludmalē par atraktīvi gūtajiem vārtiem (vērtē tiesneši), tāpat, ja precīzs ir vārtsargs (spēlētāji mainās) vai viņš tiek pārspēts no soda metiena līnijas, komandas rezultātam tiek pieskaitīti divi punkti. Par pārējiem iemestajiem vārtiem piešķir vienu punktu. Laukuma izmēri ir mazāki, spēlētāju skaits sarucis līdz četriem, kā arī viens mačs ilgst tikai divreiz pa desmit minūtēm, no handbolistiem pieprasot maksimālu koncentrēšanos jau no paša spēles sākuma. Ja katrā puslaikā uzvaras tiek dalītas uz pusēm, tad mača iznākums atkarīgs no soda metienu izpildes.

Spēļu kalendārs

10:00, Janka Sēļu sētā – Jēkabpils (vīrieši)
10:40, Jēkabpils/LSPA – Skrīveri (sievietes)
11:20, HK Ogre – Skrīveri (vīriešu)
12:00, HK Ogre – Jēkabpils SS (meitenes)
12:40, Skrīveri – Janka Sēļu sētā (vīriešu)
13:20, Skrīveri – Salaspils (sievietes)
14:00, Jēkabpils – HK Ogre (vīrieši)
14:40, Jēkabpils SS – Skrīveri (meitenes)
15:20, Jēkabpils – Skrīveri (vīrieši)
16:00, Salaspils – Jēkabpils/LSPA (sievietes)
16.40, Skrīveri – HK Ogre (meitene)
17:00, HK Ogre – Janka Sēļu sētā (vīrieši)

Sacensības notiks Jēkabpilī, Viestura ielā 10b.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv