Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"RTU" iekļūst trešajā posmā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"RTU" iekļūst trešajā posmā
"RTU" spēlētājs Juris Matejs
Foto: Juris Zariņš, easyget.lv

Otrā posma barjeru AB.LV Latvijas kausa izcīņā pārvarējuši arī "RTU" handbolisti, kas uzvaru izcīnīja arī otrajā spēle, SK "Latgols" VEF sporta zālē pieveicot ar 28:23.

Pirmajā abu komandu tikšanās reizē Ludzā "RTU" komanda izcīnīja vēl pārliecinošāku uzvaru ar 33:25, divu spēļu summā triumfējot ar 61:48.

Trešajā posmā "RTU" komanda tiksies ar savu fārmklubu "RTU-J", kas spēlē pirmajā līgā. Citos 1/4 fināls mačos savā starpā tiksies "K-Rauta" un "Ogres SC" vienības, kā arī "LSPA" un Dobeles "Tenax/Dzirnavnieks" komandas. Pusfinālā (ceturtajā posmā) savus pretiniekus jau gaida vairākkārtējie kausa ieguvēji "ASK-AB.LV".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-07 09:11, pirms 17 gadiem
Juri, parasti jau stāri ir iedomājušies un pelna pa divām sarkanajām spēlē

izlozē būtu forši, ja dalībniekus sadalītu divos grozos, tie kuri atnākuši no 2. posma un tie kuri gaida 3. posmā..

un visur parasti vinnē ASK

     [+] [-]

, 2008-03-07 16:10, pirms 17 gadiem
runaajot par kraaniem vari savus vaardus njemt atpakal.taa ir iista viiru speele taapeec nezeelojies ka kaut kas nav taakaa vajag.zaudeet mees maakam un tas nav nekas traks ja kaadaa speelee arii zaudeejam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-07 19:23, pirms 17 gadiem
nu nez, vai taisns metiens ar bumbu pa galvu ir kaut kā attaisnojams