Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Otrajā bundeslīgā ar mainīgām sekmēm

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Otrajā bundeslīgā ar mainīgām sekmēm
Armands Uščins
Foto: dessau-rosslauer-hv.de

Ar mainīgām sekmēm Vācijas 2. bundeslīgā cīnījušies Latvijas handbolistu Ģirta Lilienfelda, Armanda Uščina, Valda Gūtmaņa un Mareka Skabeiķa pārstāvētie klubi.

Vieglu uzvaru Vācijas 2. bundeslīgā ziemeļu zonā izcīnīja Armanda Uščina "Dessau-Roßlauer HV 06", kas savā laukumā ar 30:17 (13:7) sagrāva "OHV Aurich" handbolists. Uščins guva divus vārtus.

Tikmēr uzvaru dienvidu zonā izcīnīja vienīgi Ģirta Lilienfelda "ThSV Eisenach", kas savā laukumā ar 38:30 (20:12) pieveica "Leichlinger TV" komandu, savukārt zaudējumu piedzīvoja Valda Gūtmaņa un Mareka Skabeiķa "EHV Aue", piekāpjoties "TUSPO Obernburg" izbraukumā ar 24:31 (11:16). Lilienfelds bija precīzs četras reizes, savukārt Gūtmanis - divas. Skabeiķis mačam nebija pieteikts.

Desavas klubs turnīra tabulā šobrīd ieņem desmit vietu, savukārt Lilienfelda vienība savā līgā ir astotā, bet Skabeiķa un Gūtmaņa - devītā.

Izmantotie resursi:
toyota-handball-bundesliga.de