Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Kurzemniekam rezultatīva spēle jaunajā klubā Francijā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Kurzemniekam rezultatīva spēle jaunajā klubā Francijā
Emīla Kurzemnieka debija Francijā spēlē starp “Dijon” un “US Creteil” komandām. Foto: Dijon Métropole Handball.

Latvijas izlases handbolists Emīls Kurzemnieks otrdien aizvadījis pirmo spēli savā jaunajā klubā Francijā, pašam nospēlējot rezultatīvi, bet klubam tomēr piedzīvojot zaudējumu.

Latvijas izlases un nu jua bijušais Latvijas čempionvienības Dobeles "TENAX" spēlētājs Kurzemnieks debitēja Francijas virslīgas jeb LNH (Nacionālā handbola līga) kluba USC "Creteil" sastāvā, spēlējot Francijas kausa izcīņas sešpadsmitdaļfinālā. Lai gan latvietim personīgi labs sniegums, esot dalīti rezultatīvākajam ar pieciem vārtu guvumiem astoņos metienos, Kretejas handbolisti ar 28:32 izbraukumā piekāpās “Dijon” vienībai.

“Mazliet pārsteidza rezultāts, jo uz papīra mums bija jāuzvar. Protams, šeit atmosfēra ir pavisam cita un var redzēt, ka Francijas cilvēkiem handbols ir sirdij tuvs. Esmu priecīgs par savu sniegumu, bet vienmēr ir vieta izaugsmei,” pēc spēles sacīja Emīls Kurzemnieks.

Iepriekš informējām, ka Latvijas izlases un Latvijas čempionvienības Dobeles TENAX handbolists Emīls Kurzemnieks 2024./2025. gada sezonā spēlēs Francijas virslīgas jeb LNH (Nacionālā handbola līga) klubā USC "Creteil"

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija