Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latvijas U18 handbolisti spēlēs ar Baltkrieviju un Itāliju

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Latvijas U18 handbolisti spēlēs ar Baltkrieviju un Itāliju
Latvijas U18 izlases treneri Ivars Serafimovičs (pa kreisi) un Andrejs Narnickis
Foto: Laura Grišāne

2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas U-18 handbola izlase šodien Vīnē tika ielozēta 9. grupā, kur par vienu ceļazīmi uz finālturnīru sacentīsies ar Baltkrievijas un Itālijas vienaudžiem.

Kvalifikācijas turnīra spēles Latvijas U-18 izlase aizvadīs no 10. līdz 12. janvārim, spēļu norises vieta būs zināma vēlāk. Eiropas čempionāta finālturnīrs no 14. līdz 24. augustam notiks Polijā.

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris ir Ludzas speciālists Andrejs Narnickis, treneris - Ivars Serafimovičs. Gatavojoties kvalifikācijas turnīra spēlēm, mūsu handbolisti kā komanda LAT-96 startēs Latvijas Virslīgas čempionātā, ka arī aizvadīs vairākus pārbaudes turnīrus, sacenšoties ar Lietuvas, Somijas un Igaunijas izlasēm.

Somijas izlase ielozēta 1. grupā kopā ar Vāciju, Portugāli un Ungāriju, Lietuvas - 4. grupā ar Spāniju, Čehiju un Ukrainu, bet Igaunija - 7. grupā kopā ar Serbiju, Melnkalni un Slovākiju.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv