Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Veršakovs: "Tā bija melnā diena"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Veršakovs: "Tā bija melnā diena"
Māris Veršakovs

Pirmās kārtas spēlē Vācijas 1. bundeslīgā Latvijas izlases handbolisti "Tusem Essen" sastāvā divatā neguva nevienus vārtus. eSports.lv sazinājās ar Māri Veršakovu, lai noskaidrotu iemeslus sliktajai spēlei.

"Tā bija melnā diena. Tā spēlē ir jāaizmirst un jāspēlē tālāk tā, kā mēs mākam. Vēl būs daudz spēles.

Es nespēlēju, jo biju slims četras dienas, tapēc arī domāju treneris mani nelaida spēlēt. Evars (Klešniks) spēlēja 50 minūtes, bet jāprasa viņam pašam, kā viņš nospēlēja. Negribu nevienu kritizēt, melnās dienas gadās visiem.

Domāju, ka jau sestdien spēlešu pret "TV Großwallstadt". Šo mājas spēli mums noteikti vajadzētu vinnēt. Cerams, ka veiksme būs mūsu pusē," maču komentēja Māris Veršakovs.

Līdz ar to Māra debija Vācijas spēcīgākajā līgā gaidāma jau rītdien, kad, cerams, mūsu handbolists izies laukumā pret "TV Großwallstadt", kas pirmajā mačā izbraukumā ar 32:33 piekāpās "Rhein-Neckar Löwen" vienībai.

     [+] [-]

, 2008-09-05 12:44, pirms 16 gadiem
Būs viss kārtībā,Māris saņemsies un kapās labi