Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Lībergs vēl nespēlēs

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Lībergs vēl nespēlēs
Mārtiņš Lībergs
Foto: Ralf Steinhorst

Sestdienas Vācijas 1. bundeslīgas spēlē pret "TBV Lemgo" laukumā atkal neizies viens no "Stralsunder HV" aizsardzības balstiem Latvijas izlases handbolists Mārtiņš Lībergs.

28 gadus vecais handbolists joprojām ir saaukstējis un viņam nepieciešama īpaša aprūpe. Ja atveseļošanās process noritēs veiksmīgi, Lībergs nākošnedēļ varētu atsākt treniņus.

Pirmajā spēlē "Straslunder HV" handbolisti ar 31:39 izbraukumā piekāpās "Füchse Berlin" komandai. Arī sestdiena nesolās būt daudzsološa. Vienības galvenais treneris Zdeneks Vaneks atzīst, ka vēl ir nepieciešams laiks, lai saspēlētos.

Tikmēr divi no Līberga brāļiem Uldis un Jānis jaunajā sezonā spēlēs kopā Latvijas čempionvienība "ASK-AB.LV". Andra Gulbja vadītajā komanda veseli šobrīd ir tikai 12 spēlētāji, no kuriem trīs ir vārtsargi. Uz ilgāku laiku savainojumu dēļ no komandas ir izslēgti Aivis Jurdžs un Kirils Meļņiks.

Izmantotie resursi:
handball-world.com
hkask.lv

  +1 [+] [-]

, 2008-09-05 12:34, pirms 16 gadiem
ASK shosezon ies gruuti...

  -2 [+] [-]

, 2008-09-05 12:41, pirms 16 gadiem
Aivis jau aatrii buus ieridaa,taa ka nepriecaajaties shakalji.

  -1 [+] [-]

, 2008-09-05 15:20, pirms 16 gadiem
sport80 rakstīja: Aivis jau aatrii buus ieridaa,taa ka nepriecaajaties shakalji.

vieniigais ssakaalis te esi tu - idiņš