Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Kuzmini paliek Spānijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Kuzmini paliek Spānijā
Aleksejs Kuzmins

Dvīņi Aleksejs un Andrejs Kuzmini arī nākošo sezonu aizvadīs Pirmās Nacionālās Spānijas B līgas (trešā pēc spēka) handbola komandā "Grupo Pinta Torrelavega", kas šosezon ieņēma otro vietu.

Iepriekšējo sezonu Aleksejs aizvadīja Islandē, bet Andrejs - Norvēģijā. Nākamsezon brāļi spēlēs kopā nu jau otro gadu. Šogad vienībai neizdevās pakāpties uz "Division de Honor B" līgu, taču jaunajā sezonā vienība mēģinās vēlreiz. Jau notiek darbs pie sastāva komplektācijas.

Kā eSports.lv pastāstīja spāņu komandas preses sekretārs, Kuzminiem ar "Grupo Pinta Torrelavega" ir noslēgts līgums uz vēl vienu gadu. Iepriecinātas ir abas puses.

Diemžēl tā nav iepriecinoša ziņa Latvijas izlases sakarā, jo dvīņi visdrīzāk nevarēs palīdzēt 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Kad notiks izlašu cīņas, pēc spēka trešajā Spānijas līgā diez vai tiks ieturēts pārtraukums.

  -2 [+] [-]

, 2008-06-05 07:04, pirms 16 gadiem
ko,tad viņi varētu izkonkurēt izlasē...nevienu..tākā nekāds zaudējums nav...

  -2 [+] [-]

, 2008-06-05 09:24, pirms 16 gadiem
Piekriitu

     [+] [-]

, 2008-06-12 02:44, pirms 16 gadiem
A kam tad speelet saspeles vaditaja pozicijaa...varbuut Lilenfelds?!vai toposha zvaigzne Vershakovs?neee es domaaaju vislabakais bus Jurdzs... vispaar Gulbim ir plasha izveeele...