Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" cīnīsies ar somu gaiļiem

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" cīnīsies ar somu gaiļiem
Edgars Vadzītis
Foto: Sandra Škutāne

Sestdien 6. martā NBS sporta zālē plkst. 15:30 Latvijas čempionāta līdervienība "LSPA" aizvadīsim pēdējo Baltijas līgas regulārā turnīra maču, tiekoties ar Somijas spēcīgāko handbola vienību “Riihimaen Cocks”.

Pirmā spēle Somijā noslēdzās ar mājinieku uzvaru 38:35, tomēr ņemot vērtā, ka "LSPA" spēlēja “pa taisno” no autobusa, rezultāts izbraukuma spēlei ir ļoti pieņemams, tāpēc savā laukumā jādara viss, lai ar ceturto piegājienu divu sezonu laikā beidzot pieveiktu Somijas čempionus. Arī “Riihimaen Cocks” handbolisti saprot, ka spēle nebūs viegla un viņiem jābūt ļoti uzmanīgiem. Kā bīstamāko Rīgas vienības spēlētāju pretinieki savā mājas lapā nosauc Edgaru Vadzīti, kurš iepriekšējā savstarpējā spēlē iemeta 14 (!) vārtus.

Diemžēl Latvijas komanda nevarēs pēdējo regulārā turnīra spēli aizvadīt ar pilnu spēku. Ar muguras sāpēm mokās Artis Kurmēns, savukārt nedaudz apslimis ir Oskars Arājs. Pēc ilgāka laika laukumā atgriezīsies Egils Politers un Kristaps Broks.

Baltijas līgas “Final 4″ iekļūs četras spēcīgākās vienības. Turnīra tabulā "LSPA" šobrīd ieņem ceturto vietu, tomēr tuvākie sekotāji “HC Kehra” pēc trešdien izcīnītās uzvaras pār “Polva Serviti” atpaliek vairs tikai divus punktus. Pēc aizvadītajām sešām spēlēm līderi ir somi, taču potenciāli spēcīgākā vienība Minskas “Dinamo” aizvadījusi tikai četrus mačus. Kur un kad notiks “Final 4″, vēl nav zināms, taču visticamāk, ka sestdienas mačs būs pēdējā Baltijas līgas spēle Latvijā.

Izmantotie resursi:
hk-lspa.lv

Ar kuras komandas uzvaru noslēgsies spēle?

  • 38

  • 18

  • 5


  +6 [+] [-]

, 2010-03-05 13:33, pirms 14 gadiem
Diez Gaiļu fani ar būs klāt???

  +4 [+] [-]

, 2010-03-05 15:25, pirms 14 gadiem
virsraksts visai spēcīgs! bet nu gan jau mūsējie ar gaiļiem izdarīs to, ko ar tiem parasti dara!

  +3 [+] [-]

, 2010-03-06 13:05, pirms 14 gadiem
Somu gaiļiem... hhaha.

     [+] [-]

, 2010-03-06 13:12, pirms 14 gadiem
feelbest rakstīja: Diez Gaiļu fani ar būs klāt???
Gaiļiem vienmēr fani ir līdzi. Un pateicoties tiem viņi arī uzvarēs.