Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Uščinam un Lībergam zaudējums

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Piekto zaudējumu Vācijas 2. bundeslīgas ziemeļu zonā šovakar piedzīvoja Mārtiņa Līberga un Armanda Uščina (attēlā) "Dessau Rosslauer HV", kas izbraukumā ar 25:33 (13:16) piekāpās HC "Empor Rostock" handbolistiem.

Vēl astoņas minūtes pirms pirmā puslaika beigām viesiem bija trīs vārtu pārsvars (12:9), tomēr tas jau pirms puslaika beigām, tā izskaņā Armands Uščins nerealizēja viņam uzticēto "pendeli", tika pazaudēts. Otrajā puslaikā "Empor Rostock" turpināja iesākot, tas ir, palielināja rezultāta starpību, kas 55. minūtē sasniedza jau 11 vārtus (33:22), taču pēdējās minūtēs tika samazināta - 25:33.

Rezultatīvākais no latviešiem bija Mārtiņs Lībergs, kurš guva četrus vārtus un nopelnīja divas soda minūtes, savukārt Uščins spēles protokolā atzīmējās ar trīs precīziem metieniem.

Pēc aizvadītajām deviņām spēlēm "Dessau Rosslauer HV" komanda turnīra tabulā ar astoņiem izcīnītajiem punktiem pašlaik ieņem 11. vietu.

Izmantotie resursi:
www.toyota-handball-bundesliga.de