Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Grand Littoral" trešā uzvara Francijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Trešo uzvaru Francijas augstākajā līgā izcīnījuši "ASK-AB.LV" pretinieki EHF kausa izcīņas 3. kārtā Denkerkas "Grand Littoral", kas savā laukumā ar 31:27 pieveica "Toulouse" handbolistus.

Rezultatīvākie "Grand Littoral" sastāvā, gūstot pa sešiem vārtiem katrs, bija abi Tunisijas izlases handbolisti Sahbi Ben-Aziza un Žaleledīns Tuati, kuri būs noteikti būs arī galvenie vārtu guvēji spēlēs ar ASK komandu. Ar pieciem precīziem metieniem spēles protokolā atzīmējās francūzis Mihaels Gročats.

Pēc aizvadītajām septiņām spēlēm rīdzinieku pretinieki turnīra tabulā ar sešiem izcīnītajiem punktiem 14 komandu konkurencē pašreiz ieņem astoto vietu. Nākošo spēli Denkerkas komanda aizvadīs 10. novembrī, izbraukumā tiekoties ar "Sélestat" komandu.

Atgādinām, ka "ASK-AB.LV" komanda EHF kausa izcīņas 3. kārtas pirmo spēli ar "Grand Littoral" aizvadīs 17. novembrī plkst. 20:00 Denkerā, bet atbildes spēli 24. novembrī plkst. 14:00 Rīgā.

Izmantotie resursi:
www.lnh.fr
www.eurohandball.com