Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Handbolistiem divas uzvaras Austrijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Austrijas handbola līgā no trīs mačiem ar latviešu piedalīšanos uzvaras izcīnīja Valda Labanovska (attēlā) "HIT Innsbruck" un Dmitrija Bražņikova "ULZ Sparkasse Schwaz".

Valdim Labanovskim gūstot divus vārtus un nopelnot vienu 2 minūšu noraidījumu, sesto uzvaru sezonā izcīnīja "HIT Innsbruck", kas ar savā laukumā ar 30:20 (16:9) pieveica "Goldmanndruck Tulln" komandu. Tāpat otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja vārtsarga Dmitrija Bražņikova "ULZ Sparkasse Schwaz", kas izbraukumā ar 32:26 (17:10) pieveica HC "Linz AG".

Par pārsteigumu negatīvā nozīmē parūpējās Margota Valkvoska "Alpla HC Hard", kas izbraukumā ar 28:31 (14:14) piekāpās līgas pastarītei "SG SPIGO Handball West Wien". Valkovskis guva divus vārtus.

Līdz ar piedzīvoto zaudējumu uz trešo vietu turnīra tabulā ir noslīdējusi Valkovska "Alpla HC Hard", bet uz sesto vietu ir pakāpusies Bražņikova "ULZ Sparkasse Schwaz", savukārt Labanovska komanda "HIT Innsbruck" nemainīgi saglabā piekto vietu.

Izmantotie resursi:
www.sportlive.at