Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Arī handbolā klāt pusfināli

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Arī handbolā klāt pusfināli
Dobeles un ASK duelis
Foto: Ingus Ozoliņš

Šodien NBS sporta zālē tiks aizvadītas pirmās pusfināla spēles Latvijas virslīgas čempionātā, kurā sērijā līdz divām uzvarām tiksies "LSPA" ar Dobeles "Tenax/Dzirnavnieks" un "ASK-AB.LV" ar "K-Rauta" handbolistiem.

"LSPA" un "K-Rauta" komandas ceļu uz pusfinālu mēroja caru ceturtdaļfinālu. "LSPA" bez problēmām ar 2:0 pieveica SK "Latgols", savukārt "K-Rauta" tikpat viegli pieveica "Jūrmalas sports".

Visinteresantākā cīņa noteikti izvērsīsies starp Dobeles "Tenax/Dzirnavnieks" un "LSPA" komandām, kas pēc regulārā turnīra noslēguma turnīra tabulā atrādās blakus, attiecīgi ieņemot otro un trešo vietu. Sezonas laikā komandas tikušās piecas reizes - trīs uzvaras izcīnījusi Dobeles vienība, bet divreiz uzvaras laurus plūca "studenti". Zīmīgi, ka uzvaras komandas izcīnījuša tikai spēlējot savā laukumā. "LSPA" komandai, kurai šodienas spēlē iztrūks Vitālijs Borisenko un, iespējams, Lauris Rūtiņš, lai iekļūtu pusfinālā šī tradīcija būs jālauž, kamēr Dobelei būs jāturpina iesāktais.

Ne mazāk interesants varētu būt arī otrs pusfināls, kur ilggadējie Latvijas čempioni "ASK-AB.LV", kas Latvijas komandā vēl šosezon nav zaudējusi", tiksies ar pieredzējušo "K-Rauta" komandu. Čempioniem no pamatsastāva septītnieka iztrūks Jānis Glušaks, Edgars Vadzītis un, iespējams, arī Ģirts Lilienfelds, dodot sērijai intrigas garšu. Vai "K-Rauta" spēs izmantot šo dāvanu?

Spēļu kalendārs.

Datums Laiks Kur?
3.5.08. 16:00 NBS sporta zālē LSPA - Dobeles Tenax/Dzirnavnieks
17:40 NBS sporta zālē K-Rauta - ASK-AB.LV
4.5.08. 13:40 NBS sporta zālē ASK-AB.LV - K-Rauta
14:00 Dobelē Dobeles Tenax/Dzirnavnieks - LSPA
7.5.08. 19:45 NBS sporta zālē ASK-AB.LV - K-Rauta
8.5.08. 19:00 Dobelē Dobeles Tenax/Dzirnavnieks - LSPA

Ieeja par brīvu.

Izmantotie resursi:
handball.lv
hk-lspa.lv
hk-rvr.lv