Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tatran" tiek grupā bez Krištopāna, "Motor" samaļ "Sarkanos velnus"

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

"Tatran" tiek grupā bez Krištopāna, "Motor" samaļ "Sarkanos velnus"
Dainis Krištopāns jau tuvākajā laikā atkal cer iet laukumā Prešovas "Tatran" rindās. Slovakijas čempions turpinās spēlēt EHF kausa izcīņas grupu turnīrā.
Foto: Romualds Vambuts,...

EHF kausa izcīņas grupu turnīrā iekļuva Daiņa Krištopāna pārstāvētā Prešovas "Tatran" komanda, bet Jāņa Glušaka pārstāvētais "Alpla HC Hard" savā laukumā piedzīvoja sagrāvi no Zaporožjes HC "Motor" un Eiropas kausu sezonu līdz ar to beidza.

"Tatran" jau viesos bija pārspējis Bosnijas un Hercegovinas komandu "Borac" no Banja Lukas ar 36:25 un arī mājās to pieveica - 30:25. Dainis Krištopāns potītes savainojuma dēļ spēlēt vēl nevarēja.

"Alpla HC Hard" pirmajā 3. kārtas spēlē Zaporožjē zaudēja cerīgi minimāli - 26:27, taču atbildes spēlē "Motor" "Sarkanos velnus" burtiski samala - 33:22. Jau pēc pirmā puslaika Ukrainas čempionāta vicelīderis bija vadībā ar 17:9 un divcīņas liktenis lielā mērā bija izšķirts. Jānim Glušakam gūtu vārtu nav (viens noraidījums).

Svētdien atbildes spēli ar grieķu AO "Diomidis Argous" aizvadīs Aleksandra Pētersona pārstāvētais "Rhein Neckar Lowen", taču šeit jautājumu vairs nav - pirmajā spēlē viesos "lauvas" uzvarēja ar 37:17.