Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas Sports" un "SK Latgols" dalīs trešo vietu

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Jūrmalas Sports" un "SK Latgols" dalīs trešo vietu
Jūrmalas Sports
Foto: Renārs Buivids

Centrālajā Latvijas Virslīgas čempionāta mačā sestdien plkst. 13:00 Spuņņciemā "Jūrmalas Sports" savā laukumā uzņems "SK Latgols" handbolistus.

Abas komandas šobrīd turnīra tabulā ieņem vietas blakus - "SK Latgols" ieņem trešo vietu, bet "Jūrmalas Sports", atpaliekot par vienu punktu, ceturto. Turklāt ludzāniešiem krietni labāka ir gūto un zaudēto vārtu attiecība (51 pret 14).

Interesanti, ka abu komandu līderi arī dala vietas blakus arī rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. "SK Latgols" līderis Vitālijs Borisenko ar 51/11 gūtajiem vārtiem ieņem sarakstā ceturto vietu, bet Artis Laganovskis ar 49/1 precīzu metienu ierindojas piektajā pozīcijā.

Abu komandu savstarpējā cīņā izšķiroša nozīme būs pieļauto kļūdu daudzumam, kā arī lielu lomu spēlēs vārtsargu darbība. Šīs cīņas uzvarētājs visticamāk pirms otrās kārtas ieņem trešo vietu, bet zaudētājs - ceturto.

Kopumā šajā nedēļas nogalē tiks aizvadītas visas astotās Latvijas Virslīgas čempionāta kārtas spēles, savukārt dāmu turnīrā paredzēti divi mači. Starp citu, iespēja baudīt divas spēles pēc kārtas būs 3. decembrī Ulbrokā (sākot no plkst. 14:40), kā arī dienu vēlāk ASK sporta zālē (sākot no plkst. 16:00).

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

Kura komanda izcīnīs uzvaru?

  • 9

  • 32

  • 1