Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jurdžam četri vārti, TV ''Emsdetten'' zaudē Vācijas 2.bundeslīgas spēlē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Jurdžam četri vārti, TV ''Emsdetten'' zaudē Vācijas 2.bundeslīgas spēlē
Aivis Jurdžs. Foto: TV “Emsdetten”

Šodien Vācijas 2.bundeslīgas handbola pirmās kārtas mačā Aivja Jurdža pārstāvēta TV ''Emsdetten'' ar 24:25 piekāpās ASV ''Hamm-Westfalen''. Latviešu handbolists bija rezultatīvākais savā komandā ar gūtiem četriem vārtiem un atdotām divām rezultatīvām piespēlēm.

Šī bija otrā spēle 2.bundeslīgas turnīrā šosezon, tā kā šonedēļ sācies čempionāts. Spēle iesākās ar ASV ''Hamm-Westfalen'' pārsvaru un no 2:3 panāca 6:3. Līdz puslaika beigām mājiniekiem izdevās noturēt pārsvaru, lai arī ''Emsdetten'' izdevās reizi atspēlēt deficītu. Atpūtā ejot, 15:11 par labu ''Hamm-Westfalen''.

Otrā puslaika sākumā mājinieki panāca sešu punktu pārsvaru - 18:12, bet tad ar Aivja Jurdža četriem gūtiem vārtiem ''Emsdetten'' panāca neizšķirtu - 22:22 un uzvarētājs noskaidrojās galotnē. Tajā nedaudz veiksmīgāki bija ''Hamm-Westfalen'' handbolisti, izcīnot minimālu uzvaru ar 25:24.

Aivis Jurdžs bija rezultatīvākais ''Emsdetten'' komandas rindās, gūstot četrus vārtus, atdodot divas rezultatīvas piespēles un bloķējot vienu pretinieka metienu.

Izmantotie resursi:
https://www.sofascore.com/handball