Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Aivim Jurdžam 5 vārti pret bijušo klubu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Aivim Jurdžam 5 vārti pret bijušo klubu
Aivis Jurdžs (attēlā vēl TSV "Hannover-Burgdorf" formā) jau ar pirmajām pirmssezonas spēlēm kļūst par vienu no ThSV "Eisenach" līderiem.
Foto: sportfotos-md.de

Vācijā sākas daudzie pirmssezonas handbola turnīri un viens no tādiem - "Sparkasse-Handballcup" ietvaros - notiek arī 1. bundeslīgas jaunpienācēja, Latvijas izlases spēlētāju Ģirta Lilienfelda un Aivja Jurdža pārstāvētā ThSV "Eisenach" laukumā.

Pirmajā spēlē mājinieki tikās ar pagājušās sezonas 1. bundeslīgas lielāko pārsteigumu (6. vieta un pirmo reizi iekļūšana Eiropas kausu izcīņā) un Aivja Jurdža bijušo klubu TSV "Hannover-Burgdorf" (interesanti, ka arī pirmā čempionāta spēle būs savā laukumā pret šo pašu komandu...). Pirmajā puslaikā viesi bija vadībā ar 12:7, taču puslaiks beidzās neizšķirti, savukārt 48. minūtē rezultāts jau bija 27:22 mājinieku labā. Uzvaru noturēt neizdevās, mača galotni lieliski aizvadīja viesu vārtsargs Martins Cīmers, kurš vairākkārt neļāva gūt vārtus. Neizšķirts - 30:30.

Aivis Jurdžs spēlē pret savu bijušo klubu guva 5 vārtus. Tik pat vārtu arī Ģirta Lilienfelda rēķinā un tieši abi Latvijas izlases spēlētāji bija rezultatīvākie Aizenahas komandā.

Šodien ThSV "Eisenach" tiksies ar vēl vienu no spēcīgākajiem 1. bundeslīgas klubiem SC "Magdeburg", bet rīt - ar HSC "Coburg", kas aizvadītajā sezonā bija viena no labākajām komandām 3. līgā.

     [+] [-]

, 2013-08-01 10:21, pirms 11 gadiem
Nice done! Tā tik turpināt.

     [+] [-]

, 2013-08-01 10:34, pirms 11 gadiem
Cerams abi būs komandas vilcēji visu sezonu.