Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss pēc autoavārijas sveiks un vesels

Andrejs Siliņš

Vudss pēc autoavārijas sveiks un vesels
Taigers Vudss
Foto: AFP/Scanpix

Visu laiku izcilākais pasaules golferis Taigers Vudss pēc ciešanas auto avārijā piektdien nopietnus savainojumus nav guvis un šodien izlaists no slimnīcas, vēsta ārvalstu mediji.

Sākotnēji tika vēstīts, ka Vudss negadījumā cietis nopietni, bet sportista mājaslapā vēstīts, ka ar pasaules labāko golferi viss ir kārtībā, slimnīcā viņš aprūpēts un jau palaists mājās. Jau vēstījām, ka 33 gadus vecais sportists netālu no savām mājām ietriecies ugunsdzēsēju hidrantā un pēc tam vēl arī kokā, un pēc negadījuma nogādāts vietējā Floridas slimnīcā.

"Viņš ir cilvēks, kura ļoti rūp privātās dzīves neafišēšana," BBC golfa apskatnieks Aians Kārters skaidro, kāpēc informācija par Vudsa satiksmes negadījumu medijos nonākusi ar neparasti ilgu kavēšanos. "Viņs par savu privāto dzīvi stāsta ļoti maz un Šanhajā pirms divām nedēļām man teica, ka viņam riebjas apkārt valdošais cirks un lieka uzmanība, un ka, ja vien tas būtu iespējams, viņš no tā atbrīvotos uz visiem laikiem."

Izmantotie resursi:
bbc.com

  +1 [+] [-]

, 2009-11-28 14:52, pirms 15 gadiem
vienigais veids ka no ta visa tikt vala ir beigt spelet golfu un nopirkt kadu salu ar nelielu armiju