Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss: ''Esmu nedaudz uztraucies''

Vudss: ''Esmu nedaudz uztraucies''
Taigers Vudss
Foto: AFP/Scanpix

ASV golferis Taigers Vudss pirms savas gaidāmās atgriešanās 8.aprīlī ''Masters'' turnīrā atzinis, ka ir nedaudz uztraucies par savu atgriešanos golfā pēc ilgākā pārtraukuma.

Par aiziešanu no sporta Taigers Vudss paziņoja pagājušā gada nogalē, kad atklātībā nāca informācija par viņa problēmām ģimenes dzīvē. Titulētais golferis kopš tā laika ārstējies Misisipi, un februārī pirmo reizi pēc ilgāka pārtraukuma uzstājās ar publisku uzrunu presei. Pagājušajā nedēļā jau ziņojām, ka Taigers Vudss paziņojis par savu atgriešanos golfā un jau 8.aprīlī piedalīsies prestižajā ''Masters'' turnīrā.

Pirms turnīra Vudss atzinis, ka ir nedaudz uztraucies par savu atgriešanos: ''Jāatzīst, ka esmu nedaudz uztraucies pirms sava pirmā turnīra pēc ilgāka pārtraukuma. Ceru, ka līdzjutēji mani nedaudz atbalstīs. Es gan nevaru droši pateikt, cik ilgi spēlēšu. Šobrīd man joprojām būs terapijas. Kamēr es uz tām dodos, tikmēr neesmu drošs par savu turpmāko karjeru. Protams, par to nedaudz uztraucos, jo ir neziņa par turpmāko. Vienīgais, par ko esmu pārliecināts - es kļūšu par spēcīgu personību.''

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

Slēpts komentārs: neegeris bez olaam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-23 18:20, pirms 14 gadiem
Ceru ka TW pamatiigi sakapaas konkurentus un ar to pietiks lai apklusinaatu visus noniecinaataajus. Tas tik buus ko veerts!
Bet par taam terapijaam gan taa jociigi. Nezinu kaadas terapijas man tad pieskirtu, ja sis tikai nedaudz pariecaajaas un nu pusganu jaastaigaa pie terapeetiem!